Εφημερίδα Κοινωνική

Σε «κόκκινο» συναγερμό έχει τεθεί η Ελληνική Αστυνομία μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε ο Παπαδήμος

 Breaking News

Σε «κόκκινο» συναγερμό έχει τεθεί η Ελληνική Αστυνομία  μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε ο Παπαδήμος
26 Μαΐου 2017

Σε «κόκκινο» συναγερμό έχει τεθεί η Ελληνική αστυνομία μετά την έκρηξη παγιδευμένου δέματος στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο παγιδευμένος με εκρηκτικά φάκελος εξερράγη το απόγευμα της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου, μέσα στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρώην πρωθυπουργό. Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εκτιμούν πως πίσω από την επίθεση βρίσκεται η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Η τρομοκρατική ενέργεια έρχεται δυο μόλις 24ωρα μετά την αποστολή φακέλου που περιείχε 3 σφαίρες με αποδέκτη το γενικό γραμματέα δημοσίων εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή..

Ο φάκελος με τις σφαίρες δεν είχε αποστολέα και εντοπίστηκε από υπάλληλο στα ΕΛΤΑ Παλαιού Φαλήρου που τον θεώρησε ύποπτο. Στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός καθώς στελέχη της ΕΛ.ΑΣ φοβούνται για αποστολές και άλλων τρομοδεμάτων.

Γι” αυτό άλλωστε μετά την έκρηξη του φακέλου στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, ενημερώθηκαν άμεσα πολιτικοί και επιχειρηματίες που θεωρούνται στόχοι τρομοκρατών ή έχουν στοχοποιηθεί από τρομοκρατικές οργανώσεις στο παρελθόν.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ