Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Πειραιάς υποδέχεται τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Βεάκειο Θέατρο

 Breaking News

Ο Πειραιάς υποδέχεται τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Βεάκειο Θέατρο
30 Μαΐου 2017

Ο Πειραιάς υποδέχεται για ακόμη ένα καλοκαίρι, τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Βεάκειο θέατρο. Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, παιδικό θέατρο, αλλά και εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Βεακείου θεάτρου.

Οι εκδηλώσεις στο Βεάκειο θέατρο, ξεκινούν την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και θα διαρκέσουν έως τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Το Βεάκειο θέατρο ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης μας, στις πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις «Βεάκειο 2017». Ο Πειραιάς γίνεται κι αυτό το καλοκαίρι επίκεντρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με παραστάσεις και συναυλίες υψηλού επιπέδου, από καταξιωμένους και δημοφιλείς καλλιτέχνες. Πιστεύω πως σε αυτή τη δύσκολη εποχή, οφείλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο χαρά, ψυχαγωγία, διασκέδαση. Η υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Πιστεύω πως ο πολιτισμός είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης της πόλης μας. Στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε όλο και περισσότερες πολιτιστικές δράσεις. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας για ακόμη ένα καλοκαίρι, στις εκδηλώσεις του Βεακείου θεάτρου στον Προφήτη Ηλία, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πειραιά».

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επισήμανε: «Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, παρουσιάζει ένα πολυποίκιλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο Βεάκειο θέατρο. Οι εκδηλώσεις έχουν μεγάλη απήχηση και κάθε χρόνο συμμετέχουν όλο και περισσότεροι θεατές από όλη την Αττική. Έχουμε εξασφαλίσει και για φέτος μεγάλες θεατρικές παραγωγές με σημαντικούς πρωταγωνιστές, συναυλίες με δημοφιλείς τραγουδιστές, καθώς και παραστάσεις παιδικού θεάτρου. Εύχομαι ο κόσμος να «αγκαλιάσει» τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις, να διασκεδάσει και να περάσει όμορφες στιγμές στην πόλη μας».

Σημειώνεται ότι προσθήκες εκδηλώσεων ή ενδεχόμενες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα «Βεάκειο 2017», θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΒΕΑΚΕΙΟ 2017»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ