Εφημερίδα Κοινωνική

Ν. Τράκας για υπόθεση Φασούλα: Όταν οι εργαζόμενοι στους Δήμους είναι ενωμένοι…

 Breaking News

Ν. Τράκας για υπόθεση Φασούλα: Όταν οι εργαζόμενοι στους Δήμους είναι ενωμένοι…
30 Μαΐου 2017

«Όταν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μάχονται μαζικά και συσπειρώνονται γύρω από τα συνδικάτα τους, κανείς δεν μπορεί να τους νικήσει». Μ” αυτά τα λόγια η ΠΟΕ-ΟΤΑ και ο Πρόεδρός της Νίκος Τράκας σχολίασαν το αποτέλεσμα – δικαστική πανηγυρική νυν και πρώην μελών της Ομοσπονδίας, σε συνέχεια μήνυσης του π. Δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα. «Πρόκειται για μια ακόμα απαλλακτική απόφαση, που καταρρίπτουν έωλες κατηγορίες εις βάρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.», συμπληρώνουν.

Θυμίζουμε, ότι κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τον Μάρτιο 2010, όταν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιδρούσαν στις πρώτες περικοπές των αποδοχών τους, ο τότε Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας είχε υποβάλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά, υποστηρίζοντας, ότι Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είχαν καταλάβει τον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής και παρεμπόδιζαν την είσοδο των απορριμματοφόρων του Δήμου.

«Προφανώς ο Παναγιώτης Φασούλας δεν γνώριζε ότι ο Δήμος Πειραιά, εναποθέτει τα απορρίμματα του στον Σ.Μ.Α. του Σχιστού και ότι κατά τις ημέρες εκείνες, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στον Τομέα Καθαριότητας, απείχαν από την εργασία τους, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α», αναφέρει η απάντηση του Ν. Τράκα.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ