Εφημερίδα Κοινωνική

Με πρωτοβουλία Π. Μαυρέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές στα Ειδικά Σχολεία του Πειραιά

 Breaking News

Με πρωτοβουλία Π. Μαυρέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές στα Ειδικά Σχολεία του Πειραιά
12 Μαΐου 2017

Βάζει τα… γυαλιά για την κοινωνική του ευαισθησία και την έμπρακτη αλληλεγγύη του ο Πέτρος Μαυρέας ο οποίος δεν παύει να μας εκπλήσσει για το ενδιαφέρον του απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν είτε υλικής, είτε ιατροφαρμακευτικής ή οικονομικής στήριξης.

Το τελευταίο διάστημα ο Πειραιώτης επιχειρηματίας ασχολήθηκε επισταμένως με την κάλυψη των αναγκών των ειδικών σχολείων του Πειραιά τόσο σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό όσο και έπιπλα γραφείου που θεωρούνται αυτονόητα για την εύρυθμη λειτουργία τους και τη διεξαγωγή του ακαδημαϊκού έργου. Αφού ενημερώθηκε από τους διευθυντές των σχολείων για τις ελλείψεις τους, απευθύνθηκε στη συνέχεια στην ALPHA BANK και ειδικότερα στην αρμόδια υπηρεσία της που διαχειρίζεται τον προς απόσυρση εξοπλισμό της. Η υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή του κου Μαυρέα γνωστοποιώντας του τη διάθεσή της να προσφέρει τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα ειδικά σχολεία του Πειραιά. Οπερ και εγένετο. Ο Πειραιώτης πολιτευτής παρέδωσε προ ημερών όλο το υλικό στους διευθυντές των σχολείων εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση της Τράπεζας στο αίτημά του.

«Οποιος θέλει να προσφέρει ψάχνει για ευκαιρίες. Οποιος δεν θέλει, βρίσκει δικαιολογίες. Αυτό διδάχθηκα από τον πατέρα μου κι αυτό κάνω» τόνισε ο κος Μαυρέας με έκδηλη τη χαρά του που κατάφερε να καλύψει ένα μέρος των αναγκών των ειδικών σχολείων του Πειραιά για να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ