Εφημερίδα Κοινωνική

Κανέλλη: Ήρθατε ως ελπίδα και πέσατε ως ακρίδα

 Breaking News

Κανέλλη: Ήρθατε ως ελπίδα και πέσατε ως ακρίδα
18 Μαΐου 2017

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή και όσα είπε ο πρωθυπουργός στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικά με το χρέος το απόγευμα της Τετάρτης άσκησε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη από το βήμα της Βουλής.

«Έρχεται ο πρωθυπουργός στη Βουλή και μιλάει στους δημοσιογράφους- που είναι αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, που βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ- και τους λέει «too good to be true»- είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, για το δάνειο. Να σας πω εγώ ως δημοσιογράφος τι συμβαίνει; Τοo true to be good. Είναι πολύ αληθινό για να είναι καλό» σχολίασε η κυρία Κανέλλη.

«Ήρθατε ως ελπίδα και πέσατε ως ακρίδα. Λέτε ότι θα φύγετε από επιτροπεία. Από ποια επιτροπεία φεύγετε; Δίνετε την εξουσία στον υπουργό Οικονομικών να εφαρμόζει την πολιτική των επιτρόπων, μέχρι το 75% του χρέους να αποπληρωθεί» έκλεισε την κριτική της η βουλευτής.

Στις περικοπές επιδομάτων εστίασε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη η οποία στην ομιλία της ανέφερε τα εξής: «Ο κ. Τσίπρας μας είπε πρώτα ότι δεν ψηφίσει μέτρα, χωρίς χρέος. Μετά μας είπε πως ψηφίζει μέτρα για να πάρει το χρέος. Τώρα λέει πως αν δεν πάρει το χρέος θα ξεψηφίσει. Μετά λέει ότι θα φορέσει γραβάτα, αυτάρεσκα, γιατί δήθεν θα πάρει κάτι για πρώτη φορά, για το χρέος. Σιγά! Όλα για πρώτη φορά τα κάνετε. Γραβάτα μπορεί να φορέσει για πρώτη φορά, τη φόρεσε και ο κ. Παππάς άλλωστε στην Αμερική. Αλλά είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση κόβει τόσα πολλά επιδόματα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ