Εφημερίδα Κοινωνική

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ν. Φαλήρου «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2017»

 Breaking News

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ν. Φαλήρου  «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2017»
05 Μαΐου 2017

Ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2017», στο Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα», με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλάμβανε ομιλίες, τραγούδια, βίντεο και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης εκ μέρους του Συνδέσμου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις, από την πρόεδρο του Συνδέσμου κα. Αργυρώ Λαγκαδιανού – Κανιούρα εκ μέρους του ΔΣ,   στον Πρόεδρο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπο Λιακόσταυρο, για το ήθος, την ευγενική συμπεριφορά του και για την προσπάθεια και τον αγώνα του να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των δημοτών της Γ” Κοινότητάς. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν:

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Θεόδωρος Δρίτσας, ο πρώην βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ν.Φ. κ. Μιχάλης Γκιών, άλλοι φορείς της περιοχής και αρκετοί Νεοφαληριώτες.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, η οποία εκπροσώπησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη στην εκδήλωση, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου του Νέου Φαλήρου και στην Πρόεδρο, την κα Λαγκαδιανού, γι’ αυτήν την υπέροχη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο από το 1999. Είναι μια εκδήλωση – θεσμός για το Νέο Φάληρο και είναι πολύ σημαντική. Διότι αφ’ ενός αποτίεται φόρος τιμής στον μεγαλοφυή στρατηγό Γεώργιο Καραϊσκάκη, αλλά και στους άλλους εθνικούς ήρωες της επανάστασης του 1821, αφετέρου περνάει ένα διαχρονικό μήνυμα, ότι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι να αγωνιζόμαστε με την ίδια θέρμη, με την ίδια ψυχή και με την ίδια δύναμη για τα εθνικά μας ιδεώδη: την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια. Ιδιαίτερα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και στις περιόδους κρίσεως αξιών, αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Ως γνωστόν οι λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουν και ως εκ τούτου οι διδαχές είναι πολύ σημαντικές. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση των εθνικών μας αξιών».

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν επίσης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά.

Στο τέλος κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του ήρωα Αρχιστράτηγο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά. Στεφάνι του Δήμου Πειραιά κατέθεσε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη. Επίσης, στεφάνι της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κατέθεσε ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ