Εφημερίδα Κοινωνική

Εορταστική εκδήλωση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

 Breaking News

Εορταστική εκδήλωση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο
31 Μαΐου 2017

Την περασμένη Δευτέρα 29 Μαΐου στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραΐσκου 104) στον Πειραιά, ο Ιερός Ναός Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Καστέλλας, πραγματοποίησε εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα τα Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Η αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου γέμισε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από την χορωδία του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου. Το ιστορικό νωρίτερα πρόβαλε και ανέλυσε ο προϊστάμενος του Ι. Ν. Αρχιμανδρίτης π. Παύλος.

Μεταξύ των πολλών παρισταμένων που παρευρέθησαν στην εκδήλωση μπορέσαμε και διακρίναμε τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Ηγούμενο και Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Καράμπελα, τον π. Χρήστο Τζανιδάκη, την αντιδήμαρχο Πειραιά κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, τους πρώην βουλευτές κ. Δημήτρη Καρύδη και κ. Παναγιώτη Μελά, τον πολιτευτή κ. Σπύρο Σπυρίδωνα, την πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ κα. Κορίνα Λαουλάκου, την πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κα. Ευαγγελία Αθανασίου, τον πρόεδρο του ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Πλατανησιώτη, την πρόεδρο του Συλλόγου η Γειτονιά μας κα. Ουρανία Περιμένη, τους κοινοτικούς συμβούλους κ. Γιάννη Αλιφραγκή και κ. Θεόδωρο Σκορδίλη, την Γεν. Γραμματέα της Φιλολογικής Στέγης κα. Σοφία Σπύρου, καθώς και τους κ. Δημήτρη Γκελεστάνη, κα. Σοφία Μαρκοζάνη, κα. Βάσω Γανιτωπούλου, κ. Γιάννη Ηλία, κ. Παναγιώτη Πρεδάρη, κ. Άρη Κοτσολάκο, τη ζωγράφο κα. Μπαλή και άλλους. Την εφημερίδα μας εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

eortas1

eortas2

eortas3

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ