Εφημερίδα Κοινωνική

Εντυπωσίασαν τα «Πρόσωπα της Ναυτιλίας»

 Breaking News

Εντυπωσίασαν τα «Πρόσωπα της Ναυτιλίας»
09 Μαΐου 2017

Η VAPORIA SMPC παρουσίασε τον δεύτερο τόμο του λευκώματος «Πρόσωπα της ναυτιλίας 20ος – 21ος αιώνας» την Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 20:00 το βράδυ στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά (ΝΟΕ) που βρίσκεται στο Μικρολίμανο Καστέλλας. Το βιβλίο αναφέρεται στη ζωή, στους αγώνες αλλά και στα σημαντικά επιτεύγματα μεγάλων προσωπικοτήτων του Ελληνικού ναυτιλιακού κόσμου.

Το λεύκωμα παρουσίασαν ο κος Σαράντος Καργάκος Ιστορικός- Συγγραφέας, ο κος Παναγιώτης Λασκαρίδης Αντιπρόεδρος της Lavinia Corp και Διευθύνων Σύμβουλος της Laskaridis Company Ltd, η κα Μαριγώ Λεμού Διευθύνουσα Σύμβουλος AtlasMaritimeLtd, η κα Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου CEO Tototheo Maritime, η κα Κωνσταντίνα Μώρου Attorney-At-Law, LL.M Accredited Mediator by the Greek Ministry of Justice, Transparency and Human Rights και ο κος Ιωάννης Κωνσταντινίδης, Αντιπρόεδρος της Antipollution S.A

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Αργύρης εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Πειραιώς, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά κος Γιάννης Μώραλης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γεώργιος Θωμάκος, ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου κος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο κος Ευάγγελος Κορκίδης Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, η πρώην Υπουργός κα. Λούκα Κατσέλη, ο εκδότης της εφημερίδας μας κος Απόστολος Καραμπερόπουλος και πολλοί επώνυμοι από τον εφοπλιστικό, ναυτιλιακό και δημοσιογραφικό χώρο.

noe1

noe2

noe3

noe4

noe5

noe6

noe7

noe8

noe9

Οι Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες HPS A.HILLIOS Ltd. , ANTIPOLLUTION, GO SHIPPING ,JOTUN , TURBOTEC.PISTOLIS Ltd,. SQLearn.

Ο δεύτερος τόμος είναι η συνέχεια του πρώτου, οποίος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016. Μέσα από τις σελίδες του παρουσιάστηκαν η πορεία και το έργο ηχηρών ονομάτων της Ελληνικής Ναυτιλίας. Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Μιλτιάδης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Θανάσης Μαρτινός, ο Βασίλης Γουλανδρής. Ο Γιώργος Γιουρούκος, ο Νίκος και Χάρης Βαφειάς, ο Σταύρος και η Ειρήνη Νταιφά, ο Αναστάσιος Νομικός, ο Περικλής Παναγόπουλος, οι οικογένειες Μαυρολέων, Βερνίκου, Κουλουκουντή, Τσαβλίρη, το πρώτο ξεκίνημα, η διαδρομή, οι συνεχείς αγώνες σε έναν χώρο δύσκολο και εξαιρετικά ανταγωνιστικό.

Στα περιεχόμενα του δεύτερου τόμου, παρουσιάζονται οι Αλέξης Αγγελόπουλος, Οικογένεια Σπύρου Βαζαίου, Γιώργος Γουρδομιχάλης & Στάθης Γουρδομιχάλης, Γεώργιος Διενής, Δέσποινα Παναγιώτου – Θεοδοσίου, Ιωάννης Θεοδώρου & Μαρία Θεοδώρου, Θεοφάνης Θεοφάνους, Νικόλαος Ιωάννου, Αθηνά Κανελλάτου, Απόλλων Καρακαλάς, Ιωάννης Κάρδαρης, Σταύρος Κασιδιάρης, Οικογένεια Κορκίδη, Ελένη Κορωνάκη, Νικόλαος Κοσμάτος, Παναγιώτης Λασκαρίδης, Λέων Λεμός, Επαμεινώνδας Λογοθέτης & Ειρήνη Λογοθέτη, Μιχάλης Πανταζόπουλος, Θεόδωρος Παπαχρήστου, Οικογένεια Πατέρα, Ευάγγελος Πιστιόλης, Αριστείδης Πίττας, Αγγελική Χάρτμαν , Κωνσταντίνος Χασιώτης, Αναστάσιος Χίλιος, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Η βραδιά έκλεισε με ένα υπέροχο μπουφέ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ