Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκίνησε η τοποθέτηση πινακίδων και αριθμών οδών στον οικισμό Πόρου

 Breaking News

Ξεκίνησε η τοποθέτηση πινακίδων και αριθμών οδών στον οικισμό Πόρου
21 Απριλίου 2017

Ξεκίνησε η τοποθέτηση πινακίδων και αριθμών στις οδούς και στις οικίες του Οικισμού της Σφαιρίας, σύμφωνα με την εγκεκριμένη Μελέτη ονοματοδοσίας του Δήμου Πόρου. Σχετικά με την συγκεκριμένη διαδικασία, ο Δήμος επισημαίνει τα εξής:

• Στους λιγοστούς δρόμους που είχαν ήδη όνομα και αριθμούς, υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει το όνομα ή ο αριθμός. Στην περίπτωση αυτή, όποιος επιθυμεί, μπορεί να ζητήσει βεβαίωση από το Δήμο για την ισχύ στο εξής των νέων ονομάτων και αριθμών.

• Η μέθοδος που έχει επιλεγεί για την αποτύπωση των αριθμών (μικρή στάμπα με σπρέι) είναι αυτή με το χαμηλότερο κόστος και την ηπιότερη αισθητική όχληση. Όποιος ιδιοκτήτης επιθυμεί όμως μπορεί να αλλάξει με δικά του έξοδα την αποτύπωση εκ των υστέρων, τοποθετώντας την ίδια αρίθμηση με άλλους τρόπους (κεραμικό, μεταλλικό, μαρμάρινο, μπρούτζινο κλπ).

• Οι συγκεκριμένες εργασίες γίνονται από Ομάδα Εργασίας που συστάθηκε με Απόφαση Δημάρχου, στην οποία συμμετέχουν εθελοντές με συντονίστρια την Δημοτική Σύμβουλο κ. Ελένη Κανατσίδη.

 

 


Σχετικά άρθρα

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ