Εφημερίδα Κοινωνική

Το Twitter «βαφτίζει» με δικά του ονόματα τις σήραγγες της Κορίνθου-Πατρών

 Breaking News

Το Twitter «βαφτίζει» με δικά του ονόματα τις σήραγγες της Κορίνθου-Πατρών
12 Απριλίου 2017

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μπεεε σε όλα!» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα καυτά σημεία της συμφωνίας κυκλοφορεί η εφημερίδα «Το Ποντίκι». Το πρωτοσέλιδο προκαλεί γέλια… Κωστής Παλαμάς, Κωστής Στεφανόπουλος, Νίκος Τεμπονέρας, Ανδρέας Παπανδρέου. Είναι μερικά από τα ονόματα που θα έχουν πλέον οι σήραγγες του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών. Ομως, το Twitter είχε διαφορετικές ιδέες.Επειτα από τα εγκαίνια, από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Χρήστο Σπίρτζη, τα socia lmedia πήραν «φωτιά».

Το hashtag ##βαφτισε_μια_σηραγγα «πλημμύρισε» το Twitter, καθώς οι χρήστες του άρχισαν να προτείνουν διαφορετικά ονόματα για τις σήραγγες.Τα περισσότερα ήταν εμπνευσμένα από ατάκες του πρωθυπουργού, αλλά και υπουργών, ενώ αρκετοί θυμήθηκαν κυβερνητικές υποσχέσεις.Μερικές από τις προτάσεις που έκαναν οι χρήστες του Twitter:

Ταξίδι στη Βενεζουέλα, Σήραγγα Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού Νικολάου Καρανίκα, Σήραγγα, «Οπου φυσάει ο άνεμος», Γκοουμπακ, Σήραγγα «Θαλάσσια σύνορα», Σήραγγα Αγγελικής Νικολούλη (Φως στο τούνελ), Σήραγγα «η ανάπτυξη έρχεται», Σήραγγα διορισμένων ΦΕΚ, ΝαχαμεναλεγαμεΝαχαμεναπουμε, Σήραγγα με έναν νόμο και ένα άρθρο, «13η σήραγγα», Σήραγγα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ