Εφημερίδα Κοινωνική

Το Fashion Show του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

 Breaking News

Το Fashion Show του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
03 Απριλίου 2017

Οι λέξεις ίσως να μοιάζουν λίγες ώστε να περιγράψουν τις εικόνες αλλά και τα συναισθήματα που δημιούργησε το Fashion Show του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου, σε συνεργασία με την Ιταλική Ακαδημία Μόδας, Centro Moda Canossa!

Η ατμόσφαιρα, άκρως σαγηνευτική, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μεγάλα επαγγελματικά show! Έλληνες και Ιταλοί, σπουδαστές και καθηγητές, ένωσαν τις δυνάμεις τους αποδεικνύοντας έμπρακτα πως είναι άξιοι επαγγελματίες στον χώρο!

Του φαντασμαγορικού show προηγήθηκε ένα χαλαρό cocktail. Σε ένα μυσταγωγικό κλίμα ξεκίνησε το catwalk με τα μοντέλα να παρουσιάζουν την capsule collection και να καθηλώνουν το κοινό!

Στην πασαρέλα παρουσιάστηκαν haute couture κομμάτια εμπνευσμένα από την Ελληνορωμαική ιστορία, εξού και το όνομα της κολεξιόν, «The new ancients».

Με ένα θερμό χειροκρότημα και μεγάλο ενθουσιασμό, ολοκληρώθηκε το event ενώ η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, κ.α Dimi Γιαννοπούλου, έσπευσε να ευχαριστήσει την Ιταλική Σχολή για την εξαιρετική συνεργασία!

Στην όλη διοργάνωση συμμετείχαν οι σπουδαστές της ειδικότητα της αισθητικής, οι οποίοι ανέλαβαν το make up των μοντέλων, οι σπουδαστές της ειδικότητας της κομμωτικής που είχαν υπ’ευθύνη τους το hairstyling, οι σπουδαστές της ειδικότητας της μουσικής τεχνολογίας που ανέλαβαν την μουσική επένδυση της εκδήλωσης, οι σπουδαστές της ειδικότητας της φωτογραφίας που απαθανάτισαν κάθε στιγμή, οι σπουδαστές της ειδικότητας της δημοσιογραφίας που κάλυψαν το event και πήραν συνεντεύξεις από όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά οι σπουδαστές των ειδικοτήτων της μαγειρικής και των ξενοδοχειακών με τις λαχταριστές, γευστικές πινελιές τους!

Μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία Olympus Greece, η οποία ανελαβε την φωτογραφική κάλυψη!

Το εν λόγω show έδωσε μια υπόσχεση για το επόμενο, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι…

17308787_10210888577345451_5220699306477394032_n

FS 5

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ