Εφημερίδα Κοινωνική

Κάνουν «επίθεση» στο Δασαρχείο Πειραιά για το θέμα του Ελληνικού

 Breaking News

Κάνουν «επίθεση» στο Δασαρχείο Πειραιά για το θέμα του Ελληνικού
21 Απριλίου 2017

«Πυρά» κατά του Δασαρχείου Πειραιά εξαπολύει για ακόμη μια φορά η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ καθώς όπως σημειώνει εξακολουθεί να καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, με κάθε δυνατό τρόπο.

Τι λέει το δημοσίευμα: «…Το Δασαρχείο Πειραιά, στο οποίο υπάγεται διοικητικά η έκταση, έχει αρνηθεί έως σήμερα να εκδώσει την πράξη χαρακτηρισμού, επικαλούμενο διάφορες διατάξεις της δασικής νομοθεσίας. Και όσοι νόμισαν ότι το θέμα θα έκλεινε μετά την τελευταία εγκύκλιο του κ. Φάμελλου πλανήθηκαν πλάνην οικτράν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος υπάλληλος ζήτησε και πήρε δεκαπενθήμερη άδεια. Το ίδιο έπραξε και ο αναπληρωτής του. Έτσι, η όποια απόφαση αναβάλλεται μέχρι την επιστροφή τους στην υπηρεσία. Η πληροφορία για τη νέα καθυστέρηση έφτασε και στο Μέγαρο Μαξίμου, προκαλώντας τον εκνευρισμό του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη Τα νεύρα του υπουργού θα περάσουν γρήγορα. Οι εντυπώσεις, όμως, που προκαλεί η υπόθεση σε όποιον έχει την αφέλεια να σχεδιάσει επένδυση στην Ελλάδα θα έχουν διάρκεια…».

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ