Εφημερίδα Κοινωνική

Η Καισαριανή λέει «ΟΧΙ» στα ναρκωτικά

 Breaking News

Η Καισαριανή λέει «ΟΧΙ» στα ναρκωτικά
27 Απριλίου 2017

Με το πολύ σοβαρό ζήτημα της μάστιγας των ναρκωτικών και της πάλης εναντίον τους ασχολήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης σε ανοιχτή του συνεδρίαση, παρουσία φορέων και κατοίκων της Καισαριανής. Η διοργάνωση του συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβουλίου ήταν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής από το προηγούμενο διάστημα και με αφορμή τα περιστατικά που είχαν σημειωθεί στο Σκοπευτήριο.

Η εισηγητική ομιλία της Αντιδημάρχου Κανέλλας Γεωργοπούλου, οι παρεμβάσεις των προσκεκλημένων φορέων, οι τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων και των φορέων της πόλης ανέδειξαν ζωντανά την έκταση που έχει πάρει σήμερα το συγκεκριμένο φαινόμενο, τις αιτίες που το γεννούν και το διογκώνουν αλλά και τις πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει ο Δήμος ενάντια στα ναρκωτικά.

Απασχόλησε ιδιαίτερα η όξυνση του φαινομένου στους μαθητές και τη νεολαία, τόσο της χρήσης όσο και της ανοχής. Τονίστηκε η σημασία της παρέμβασης και της πρόληψης από τις μικρές ηλικίες, η ανάγκη της συμμετοχής όλων στην καταπολέμησή του μέσα από πρωτοβουλίες ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης, με σκοπό να δημιουργούν αγωνιστική στάση ζωής στη νεολαία.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ