Εφημερίδα Κοινωνική

Εθιμοτυπική επίσκεψη κυβερνητών εκπαιδευτικών πλοίων του Μαρόκου και του Διοικητή της Ναυτικής Ακαδημίας του Μαρόκου στον Πειραιά

 Breaking News

Εθιμοτυπική επίσκεψη κυβερνητών εκπαιδευτικών πλοίων του Μαρόκου και του Διοικητή της Ναυτικής Ακαδημίας του Μαρόκου στον Πειραιά
18 Απριλίου 2017

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του, τους Κυβερνήτες των εκπαιδευτικών πλοίων του Μαρόκου «SULTAN MOULAY ISMAHL» και «TARIK BEN ZIYAD» κ.κ. Khalid Jaoui και Mohammed Adi Britel αντίστοιχα, τον Διοικητή της Ναυτικής Ακαδημίας του Μαρόκου καθώς και τον Έλληνα Αξιωματικό Σημαιοφόρο κ. Ι. Γιαννίκο ΠΝ, οι οποίοι πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, δήλωσε:

«Σήμερα είχαμε άλλη μια επίσκεψη Κυβερνητών πλοίων, αυτή τη φορά από το Μαρόκο. Δύο πλοίαρχοι του Βασιλικού Ναυτικού του Μαρόκου επισκέφθηκαν τον Δήμος μας, συνοδευόμενοι και από τον Διοικητή της Σχολής Δοκίμων του Μαρόκου, στο πλαίσιο των Ελληνομαροκινών σχέσεων. Θα παραμείνουν στον Πειραιά τρεις ημέρες. Συζητήσαμε για θέματα που αφορούν στη χώρα τους και στη χώρα μας. Ήταν μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη».

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης και οι Κυβερνήτες των πλοίων κ.κ. Khalid Jaoui και Mohammed Adi Britel αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ