Εφημερίδα Κοινωνική

Εορτάζουν οι Ιεροί Ναοί Ζωοδόχου Πηγής

 Breaking News

Εορτάζουν οι Ιεροί Ναοί Ζωοδόχου Πηγής
20 Απριλίου 2017

Την Παρασκευή 21/04 της Διακαινησίμου, εορτάζουν οι Ιεροί Ναοί Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου, Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Κοκκινιάς και Ζωοδόχου Πηγής Καμινίων της Μητροπολιτικής περιφέρειας Πειραιώς.

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Πέμπτη 20/04 , παραμονή της εορτής, στις 19:00 θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στη συνέχεια, θα γίνει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας και στις 22:00 θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση. Την Παρασκευή 21/04, ανήμερα της εορτής, το πρωί θα τελεσθούν ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο θεολόγος Μανώλης Μελινός. Στις 18:00 θα τελεσθούν ο μεθέορτος εσπερινός και η Ιερά Παράκληση.

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καμινίων, την Πέμπτη 20/04 , στις 19:30, θα ψαλεί Πανηγυρικός Εσπερινός. Την Παρασκευή 21/04 το πρωί, θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.Στις 18:30 θα γίνει η περιφορά της Ιεράς Εικόνας και θα ψαλούν ο μεθέορτος εσπερινός και η Ιερά Παράκληση.

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Κοκκινιάς, την Πέμπτη 20/04 το απόγευμα θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός. Την Παρασκευή 21/04 το πρωί θα τελεσθούν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ