Εφημερίδα Κοινωνική

Αποκαλύψεις Καλογερόγιαννη: Ο Φασούλας αγόρασε προβληματικό γερανοφόρο όχημα 98.000 ευρώ!

 Breaking News

Αποκαλύψεις Καλογερόγιαννη: Ο Φασούλας αγόρασε προβληματικό γερανοφόρο όχημα 98.000 ευρώ!
29 Απριλίου 2017

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε ο Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Πειραιά. Κάνοντας τον απολογισμό της υπηρεσίας του, είπε ότι επί δημαρχίας Παναγιώτη Φασούλα αγοράστηκε ένα γερανοφόρο όχημα για να μπορεί να μπαίνει σε μικρούς δρόμους και να κόβει τα ψηλά δέντρα. Το όχημα αυτό κόστισε στο Δήμο Πειραιά 98.000 ευρώ και έμεινε «παροπλισμένο» στο γκαράζ του Δήμου γιατί ήταν προβληματικό! Συγκεκριμένα, όπως είπε, δεν δούλευε σωστά και ήταν οπισθοβαρές και ασταθές, δηλαδή υπήρχε κίνδυνος να ανατραπεί εν ώρα εργασίας και όσοι δούλευαν πάνω σε αυτό, στην «καλύτερη»,… να τραυματιστούν.

Από τότε μέχρι σήμερα, ενώ πέρασαν διοικήσεις και αντιδήμαρχοι από την υπηρεσία κανείς δεν πήρε την πρωτοβουλία να δει τι θα κάνει με αυτό το όχημα, το οποίο πλήρωσε ο Πειραϊκός λαός και δεν το είδε ποτέ στους δρόμους. Ούτε βεβαίως έψαξε να μάθει με ποια κριτήρια «αξιοπιστίας» το παρέλαβαν.

Η σημερινή δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Καλογερόγιαννης αποφάσισε να «τρέξει» ένα πρόγραμμα και να επιδιορθώσει το συγκεκριμένο όχημα, πράγμα που τελικώς κατάφερε. Παραδέχτηκε βεβαίως, ότι δεν μέμφεται τις προηγούμενες διοικήσεις, διότι και ο ίδιος βρήκε την υπηρεσία καθαριότητας σε ένα καλό επίπεδο και απλώς πρόσθεσε τις δικές του «πινελιές». Ωστόσο μίλησε για παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο γκαράζ του Δήμου, στη Θηβών, για πιο ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς των εργαζομένων.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ