Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ: Τέλος ο Αγγελόπουλος από τον Εθνικό

 Breaking News

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ: Τέλος ο Αγγελόπουλος από τον Εθνικό
20 Απριλίου 2017

Την αποχώρησή του από την χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου ανακοίνωσε ο Αλέξης Αγγελόπουλος, σε συνάντηση που έγινε στα Γραφεία του Συλλόγου, παρουσία της Προέδρου του Ερασιτέχνη κας Δ. Ιωαννίδου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Λέσχης.

Ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι παρέλαβε την ομάδα στην μετά Πηρούνια εποχή, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, χωρίς κανένα δελτίο ποδοσφαιριστή. Ο Εθνικός επί Αγγελόπουλου επανήλθε στην Γ΄ Εθνική, καθώς και στον Ερασιτέχνη Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. κατέκτησε το κύπελλο Πειραιά, έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών την ίδια περίοδο. Αναφέρθηκε ακόμα στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ποδοσφαίρου, αλλά και στο οτι διεκδίκησε και διεκδικεί χώρο για το δικό του γήπεδο, που κατά γενική ομολογία θα βάλει τέλος σε μια αδικία πολλών ετών. Κατά την χθεσινή συνάντηση ο κ. Αγγελόπουλος έκανε μια αναφορά στα μέχρι τώρα πεπραγμένα της πορείας του στην ομάδα, τονίζοντας στο τέλος ότι εάν κάποτε το όνειρο για την λύση του γηπεδικού πάρει σάρκα και οστά αυτό να ονομασθεί «Γήπεδο Γ. Μαντζουράνη».

Τόνισε επίσης ότι εάν και εφ΄ όσον υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα που δεν είναι γυμνή αλλά έχει ένα κορμό και μια αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα, αυτή μπορεί να εκφραστεί στον Ερασιτέχνη Εθνικό, αλλά και μέσω της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία θα «τρέξει» την ομάδα μέχρι τέλους της περιόδου με απόλυτη αξιοπρέπεια.

Πηγή: Κανάλι 1

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ