Εφημερίδα Κοινωνική

Τα υψηλά δημοτικά τέλη βγάζουν τους εμπόρους της Κρήτης στους δρόμους

 Breaking News

Τα υψηλά δημοτικά τέλη βγάζουν τους εμπόρους της Κρήτης στους δρόμους
09 Μαρτίου 2017

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμο Χανίων διοργανώνει την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 13:30 ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα αυξημένα δημοτικά τέλη.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση: «Το τελευταία χρόνια εμείς οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις βιώνουμε καθημερινά τα σκληρά οικονομικά μέτρα των κυβερνήσεων.

Βαριά φορολογία,ένα αντιασφαλιστικο νόμο, χαράτσια κ.α. Μια δύσκολη καθημερινότητα για εμάς και τις οικογένειες μας. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί άλλο ένα πρόβλημα σε τοπικό επίπεδο που μας πλήττει βάναυσα.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια του Δήμου Χανίων να διπλασιάσει αυθαίρετα τα τετραγωνικά μέτρα των επιχειρήσεων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ειδικά στην παλιά πόλη .

Η Δημοτική αρχή προκειμένου να εισπράξει παραπάνω δημοτικά τέλη αύξησε τα τετραγωνικά μέτρα .Με συνέπεια συνάδελφοι μας έμποροι αλλά και κάτοικοι της παλιάς πόλης να καλούνται να πληρώσουν δυσβάστακτα δημοτικά τέλη .

Καλούμε τον Δήμο Χανίων να πάρει πίσω αυτές τις απαράδεκτες αποφάσεις. Παράλληλα απατούμε να μειωθούν τα είδη ψηλά δημοτικά τέλη που πλήττουν τους συναδέλφους εμπόρους αλλά και κάτοικους της παλιάς πόλης.

Καλούμε τους συναδέλφους μας που πλήττονται από αυτές τις ενέργειες σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 13:30 στο Δήμο Χανίων.

Σας καλούμε να διεκδικήσουμε την άμεση ανάκληση αυτής της ενέργειας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ