Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση Μώραλη – Βορίδη με επίκεντρο τον Πειραιά και τα Δικαστήρια

 Breaking News

Συνάντηση Μώραλη – Βορίδη με επίκεντρο τον Πειραιά και τα Δικαστήρια
30 Μαρτίου 2017

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με τον Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας στο Υπουργείο Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης του με τον Πρόεδρο της Ν.Δ και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε εποικοδομητικό κλίμα αυτοδιοικητικά ζητήματα, κυρίως για τις αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση, αλλά και θέματα του Πειραιά όπως τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης. Επιπλέον αναφέρθηκαν στις αναπτυξιακές προοπτικές του λιμανιού καθώς και στην καθυστέρηση για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά.

Ο Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στο Υπουργείο Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, μετά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Πειραιά, δήλωσε: «Ειδικότερα στα θέματα του Πειραιά, ο κ. Δήμαρχος μας επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει μια άμεση λύση στο πρόβλημα των Δικαστηρίων του Πειραιά – και για μας αυτό είναι μια πολύ μεγάλη προτεραιότητα – ειδικά εγώ λόγω και της δικηγορικής μου ιδιότητας καταλαβαίνω τη μεγάλη πίεση που υπάρχει, αλλά και την ανάγκη να ολοκληρωθούν και να επισπευσθούν έργα, τα οποία θα έπρεπε να έχουν τελειώσει από καιρό και ταλαιπωρούν αυτή τη στιγμή τους δημότες του Πειραιά. Άρα εδώ πρέπει να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, να μην υπάρχουν ανασχέσεις και καθυστερήσεις λόγω ελλείψεως προγραμματισμού των πληρωμών.

Επομένως όλα αυτά πρέπει να δρομολογηθούν και νομίζω ότι θα υπάρχει η μέγιστη δυνατή πίεση από την μεριά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην κατεύθυνση αυτή».

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ