Εφημερίδα Κοινωνική

Μόλις τελείωσε το Eurogroup, άρχισε το Brussels Group με Τσακαλώτο και Θεσμούς

 Breaking News

Μόλις τελείωσε το Eurogroup, άρχισε το Brussels Group με Τσακαλώτο και Θεσμούς
20 Μαρτίου 2017

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η συνεδρίαση του eurogroup και ξεκίνησαν αμέσως οι διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τους θεσμούς στις Βρυξέλλες, όπως προανήγγειλαν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μετά τη συνεδρίαση, αλλά και ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος.

Οι διαπραγματεύσεις σχεδιάζεται να κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, προκείμενου να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες συγκλίσεις στα κρίσιμα θέματα που είναι ανοικτά, δηλαδή σε ασφαλιστικό, εργασιακό και φορολογικό.

Το Brussels Group γίνεται με την συμμετοχή της Έφης Αχτσιόγλου και του Γιώργου Χουλιαράκη και όπως δήλωσε μετά την λήξη του Eurogroup o υπουργός Οικονομικών στόχος να επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα για την τελική συμφωνία που επιχειρείται να κλειδώσει πριν το Eurogroup της 7ης Απριλίου.

Ανοικτά παραμένουν μεταξύ άλλων τα μέτωπα του εργασιακού, του ενεργειακού, αλλά και των μέτρων και των αντιμέτρων μετά το 2018.

Κυβερνητικός αξιωματούχος από τις Βρυξέλλες, που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη συμφωνίας μέχρι την Πέμπτη.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ