Εφημερίδα Κοινωνική

Μητσοτάκης για υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ: Καλά δεν ντρέπεται;

 Breaking News

Μητσοτάκης για υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ: Καλά δεν ντρέπεται;
31 Μαρτίου 2017

Σφόδρα ενοχλημένος με τις … αυτοκρατορικές συνήθειες όψιμων κυβερνητικών παραγόντων είναι ο και δεν κρύβει την απέχθεια του απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, γύρω στις 2, ενώ το αεροπλάνο από Μάλτα είχε προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» και ο πρόεδρος της ΝΔ ετοιμάζονταν να εισέλθει στο λεωφορείο – «φυσούνα» του διαδρόμου μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες, βλέπει μια μαύρη λιμουζίνα παρκαρισμένη στη σκάλα.

Παραξενεύτηκε και κοντοστάθηκε.

Εκείνη την ώρα περνά με φούρια από μπροστά του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης αποστόλου, κατεβαίνει γρήγορα – γρήγορα και μπαίνει στο αμάξι! «Τι είναι αυτός; Καλά δεν ντρέπεται;» αναφώνησε αυθορμήτως ο κ. Μητσοτάκης ερμηνεύοντας προφανώς και τα συναισθήματα των υπολοίπων ανθρώπων που ακολουθούσαν τη συνήθη διαδικασία αποβίβασης.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ουδέποτε διανοήθηκε να εφαρμόσει το πρωτόκολλο των VIP που προβλέπεται για αρχηγούς κομμάτων και υπουργούς ή άλλα πολιτικά πρόσωπα. Κι όμως ο κ. Αποστόλου όπως νωρίτερα χθες το μεσημέρι και ο συνάδελφος του Παν. Κουρουπλής τον οποίο επίσης περίμενε η … κουστωδία του μέσα στον αεροδιάδρομο, δεν επιθυμούν να είναι διακριτικοί. Αντίθετα ως γνήσιοι … κοινωνιστές της παλαιολιθικής Αριστεράς και της ΠΑΣΟΚικής νομενκλατούρας, θεωρούν ότι η εξουσία πρέπει να τους παρέχεται αφειδώς και πολυτελώς.

Άλλωστε και η πρώτη επαναστατική πράξη του … διδασκάλου Λένιν το 1917 ήταν η αγορά μιας Rolls Royce. Έτσι για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να μη λησμονούν όσοι πέρασαν έστω και από τα τελευταία θρανία του κομουνισμού.

Πηγή: parapolitika.gr

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ