Εφημερίδα Κοινωνική

Κρητικό χρώμα στον Πειραιά

 Breaking News

Κρητικό χρώμα στον Πειραιά
14 Μαρτίου 2017

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα βρίσκεται για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή του Κρεμλίνου στον Πειραιά, τις Παρασκευές 17, 24, και 31 Μαρτίου και την Κυριακή 9 Απριλίου. Μέσα από τον παλμό της μουσικής του βάζει στόχο να δονήσει το συναίσθημά μας και να μας χαρίσει μια ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία. Μαζί του θα βρεθεί επί σκηνής ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, με τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι, «Το χρώμα π” αγαπάς».

Πρόκειται για έναν ξεχωριστό και ανατρεπτικό καλλιτέχνη από την Κρήτη, που κατάφερε να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με τους σύγχρονους ήχους. Η πηγαία δύναμη και δεξιοτεχνία του μαζί με την ιδιότυπη φωνή και ερμηνεία του, που γίνεται ένα με το λαούτο, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας – πάντα με σεβασμό- το παλιό με το νέο, και το χθες με το σήμερα και το αύριο.

 

Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Τζουγανάκη χαρακτηρίζονται από κάτι το «απρόβλεπτο», καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε, να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, παλαιότερα αλλά και νέα, από τη μεγάλη δισκογραφική του πορεία, μουσικά κομμάτια της τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο» αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών της ελληνικής έντεχνης σκηνής.

Kremlino

Καραίσκου 119, Πειραιάς

Ημέρες και ώρες: Τις Παρασκευές 17, 24 και 31 Μαρτίου και την Κυριακή 9 Απριλίου στις 23:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 410 0010

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ