Εφημερίδα Κοινωνική

Η κάμερα «συνέλαβε» τον αστυνομικό δολοφόνο του ταξίτζη στην Καστοριά

 Breaking News

Η κάμερα «συνέλαβε» τον αστυνομικό δολοφόνο του ταξίτζη στην Καστοριά
11 Μαρτίου 2017

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία με την ομολογία της δολοφονίας από τον 30χρονο ειδικό φρουρό, κατά την διάρκεια της ανάκρισης.

Ο οδηγός ταξί έφερε τραύματα απο δύο σφαίρες, ένα στο κεφάλι και ένα στην πλάτη. Σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού, είναι 45άρι, όπως έλεγαν εξ αρχής οι αστυνομικοί, αλλά δεν είναι υπηρεσιακό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια».

Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.

simeio-dolofonias-taxitzi-kastoria-1

 

 

 

 

 

 

peripoliko-dolofonia-taxitzi-kastoria-1

 

 

 

 

 

 

Μία κάμερα «έδειξε» τον ένοχο

Μια κάμερα που υπήρχε κοντά στο σημείο από όπου ο 52χρονος οδηγός ταξί επιβίβασε το δολοφόνο του ήταν αυτή που έδωσε, που αποκάλυψε σύμφωνα με έως τώρα δεδομένα την ταυτότητα του δράστη του εγκλήματος.

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός επιβιβάστηκε στο ταξί στο κέντρο της πόλης. Το όχημα στη συνέχεια ακολούθησε τη διαδρομή μέχρι να φτάσει στην ερημική περιοχή της Λεύκης. Αφού ο 30χρονος δολοφόνησε τον οδηγό ταξί, πυροβολώντας τον, επέστρεψε στην πόλη με τα πόδια.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί άρχισαν να «ξεσκονίζουν» τις κάμερες από τα καταστήματα.

Σε μια από αυτές, και συγκεκριμένα στην κάμερα ασφαλείας ενός περιπτέρου, φάνηκε ένα άτομο να επιβιβάζεται στο ταξί.

Ο άνδρας αυτός κάτι τους θύμιζε. Μετά από προσεχτική ανάλυση του βίντεο διαπίστωσαν πως πρόκειται για συνάδελφό τους. Έτσι λοιπόν, τον αναζήτησαν, τον συνέλαβαν και ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ