Εφημερίδα Κοινωνική

Επανεξελέγη ο Ανατολάκης στην ΕΠΣ Πειραιά

 Breaking News

Επανεξελέγη ο Ανατολάκης στην ΕΠΣ Πειραιά
07 Μαρτίου 2017

Μετά από γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες που έκανε η ΕΠΣΠ την Δευτέρα 6 Μαρτίου επανεξελέγη η απερχόμενη Διοίκηση με επικεφαλής τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και πρώην βουλευτή, Γιώργο Ανατολάκη επανεξελέγη για την προεδρία της ΕΠΣ Πειραιά.

Ο πρώην διεθνής αμυντικός δεν είχε να αντιμετωπίσει κανένα άλλο αντίπαλο, αφού ήταν το μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκτός από ένα που το αποτελούσε ένας ανεξάρτητος υποψήφιος (Μιχάλης Μουσελής). Από τα 79 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου ψήφισαν οι 75 σύλλογοι και βρέθηκαν: 58 έγκυρα, 13 άκυρα και 4 λευκά ψηφοδέλτια. Από αυτά τα 41 ανήκαν στην παράταξη «Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς» (του Γιώργου Ανατολάκη) και τα 17 στο άλλο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου Μ. Μουσελή.

Μετά την καταμέτρηση από την εφορευτική επιτροπή της οποίας προέδρευσε ο δικαστικός αντιπρόσωπος κ. Αίας Ρετσίνας  είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Οι υποψήφιοι για το ΔΣ έλαβαν τις κάτωθι ψήφους:

Α. ΛΕΜΟΝΗΣ 58 ψήφοι

Ι. ΠΟΝΤΙΚΗΣ 58 ψήφοι

Κ.ΧΟΛΕΒΑΣ 58 ψήφοι

Λ. ΚΑΝΔΥΛΗΣ 57 ψήφοι

Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ 57 ψήφοι

Ι. ΣΠΑΘΑΣ 57 ψήφοι

Α. ΜΑΡΟΥΛΗΣ 57 ψήφοι

Β. ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ 56 ψήφοι

Π. ΛΑΠΑΤΑΣ 56 ψήφοι

Ι. ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ 54 ψήφοι

Γ. ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ 53 ψήφοι

………………………………………….

Μ. ΜΟΥΣΕΛΗΣ 17 ψήφοι

Αναπληρωματικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής

Σ. ΜΠΗΤΡΟΣ ψήφοι 58

Α. ΝΟΜΙΚΟΣ ψήφοι 58

Ι. ΜΩΡΕ ψήφοι 58

Ν. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ ψήφοι 58

Σ. ΠΤΕΡΝΕΑΣ ψήφοι 58

Ε.ΒΡΕΚΟΥΣΗΣ ψήφοι 58

Σ. ΦΑΣΟΥΛΗΣ ψήφοι 58

Τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής

Δ. ΒΑΛΒΗΣ ψήφοι 58

Α. ΜΩΥΣΙΔΗΣ ψήφοι 58

Γ. ΡΑΠΤΗΣ ψήφοι 58

Αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής

Μ. ΦΩΚΙΔΗΣ ψήφοι 58

ΣΤ. ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ψήφοι 58

Αμέσως μετά την εκλογή της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση κατόπιν σύγκλησης του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Αντώνη Λεμονή και ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα, η οποία έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ

ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ

ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ

ΜΕΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΝΤΙΚΗΣ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΠΑΤΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

*Με απόφαση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, οι Επιτροπές (ειδικά αυτή του Πρωταθλήματος & Κυπέλλου) παραμένουν ως έχουν, εκτός της Τεχνικής Επιτροπής της οποίας πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ ΑΠ. ΜΑΡΟΥΛΗΣ, μέχρι την συγκρότηση τους όπως προβλέπεται από το Καταστατικό της Ένωσης στην επόμενη συνεδρίαση.

*Κατόπιν επικοινωνίας με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. αλλά και τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Πειραιά «Μ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ», Α.ΠΟ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – Α.Π.Ο.ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ , η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ προς τιμή τους θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 20.00 στο εστιατόριο «V’ ammos» του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

* Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τους υποψήφιους προπονητές που έχουν επιλεγεί να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Προπονητών UEFA B΄ ότι θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο «SAVOY» στον Πειραιά στην έναρξη των μαθημάτων της σχολής.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ