Εφημερίδα Κοινωνική

Ενημερωτική εκδήλωση ΒΕΠ

 Breaking News

Ενημερωτική εκδήλωση ΒΕΠ
02 Μαρτίου 2017

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΒΕΠ (Καραΐσκου 111) το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, συνδιοργάνωσε με τις περιφερειακές ενότητες Πειραιά και νήσων, το Δήμο Πειραιά και με την υποστήριξη της Ε.Ε. ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Χρηματοδοτικά εργαλεία από Ε.Ε. για Επενδύσεις και Ανάπτυξη». Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδριανός Μιχάλαρος μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους στον 3ο όροφο του κτηρίου, όπου κύριο ομιλητές του ανωτέρου θέματος ήταν:

Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Γεώργιος Γιακουμάκης, Υπεύθυνος Έργου-Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, και Νίκος Σέργης, Εκπρόσωπος Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την υποστήριξη Δήμων, Περιφερειών, Οργανισμών και επιχειρήσεων, με τη μορφή επιχορηγήσεων, δανείων και εγγυήσεων. Οι επιχορηγήσεις αποτελούν άμεση ενίσχυση, αλλά διατίθενται και άλλες μορφές χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων των οποίων τη διαχείριση αναλαμβάνουν τα κράτη μέλη.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ