Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση ΠΑΣΟΚ

 Breaking News

Εκδήλωση ΠΑΣΟΚ
30 Μαρτίου 2017

Με πρωτοβουλία τεσσάρων κομματικών οργανώσεων του Πειραιά ήτοι η τοπική Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά, της Νομαρχιακής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ Πειραιά, της Κίνησης Πολιτών Πειραιά, και του Κινήματος Σοσιαλιστών Πειραιά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη πολιτική εκδήλωση – συζήτηση, στο Επαγγελματικό επιμελητήριο Πειραιά (Αγίου Κων/νου 3) με θέμα: «Οικονομική – Ανάπτυξη – Ανεργία» – Οι προτάσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στην ανωτέρω εκδήλωση οι ομιλητές που παρουσίασαν και ανέπτυξαν το θέμα ήταν ο Γραμ. Κ. Π. Ε. ΠΑΣΟΚ κ. Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Γραμ. του Τομέα Οικονομίας και ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ κ. Ηρακλής Ρούπας, ο Συντονιστής του Τομέα ανάπτυξης του ΚΙΔΗΣΟ κ. Τάσος Κλάδης, ο Γραμ. της Νομαρχιακής επιτροπής ΔΗΜΑΡ Πειραιά κ. Γιάννης Ρελάκης.

2

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ κ. Αλέξανδρος Καράβης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι όπου μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε τον Αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Στέλιο Γαϊτανάρο, τον πολιτευτή κ. Βασίλη Κατσαφάδο, τον πρώην Δήμαρχο κ. Χρήστο Πάλλη, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Κατσικάρη, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Λεωνίδα Μελά, καθώς και τους: κ. Νίκο Μουρκάκο, κ. Νίκο Πετράτο, κ. Παναγιώτη Δόκο, κ. Μανώλη Κωνσταντουδάκη, κ. Γιώργο Αξαρλή, κ. α.. Μετά την ανάπτυξη του ανωτέρου θέματος από τους ομιλητές ακολούθησε διάλογος και τοποθετήσεις από τους παριστάμενους.

3

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ