Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 από την εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ»

 Breaking News

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 από την εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ»
09 Μαρτίου 2017

Αναλαμβάνουμε δράση και περνάμε το μήνυμα:

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»

διοργανώνοντας μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Η ανάπτυξη δράσεων που μπορούν να απαλύνουν τον πόνο και τις πληγές των συνανθρώπων μας αποτελούν μια σύγχρονη αναγκαιότητα ικανή να φέρει ελπίδα για σημαντικές αλλαγές γύρω μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ», με 51 χρόνια καθημερινής παρουσίας στον ενημερωτικό «στίβο» της Αττικής, επιθυμεί να αναδείξει μια διαφορετική αντίληψη για το ρόλο του Τύπου και γενικότερα των ΜΜΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 15:00 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου (Σωτήρος Διός και Καραΐσκου). Θα συλλεχθούν από τις 13:00 είδη ένδυσης, σίτισης, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμα και… πετρέλαιο θέρμανσης καθώς και ότι άλλο έχουν ανάγκη τα σπίτια φιλοξενίας της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» .

Κινητοποιούμε φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις αλλά και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, κυρίως όμως, όσους ενδιαφέρονται να στείλουν ένα ανώνυμο ή επώνυμο μήνυμα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Το «παρών» στην παραπάνω εκδήλωση, αναμένεται να δώσουν χιλιάδες αναγνώστες, απλοί πολίτες, διακεκριμένα επιχειρηματικά στελέχη, ηθοποιοί και καλλιτέχνες που ήδη έχουν εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη δράση.

Σκοπός της εκδήλωσης, πέραν της συγκέντρωσης φιλανθρωπικού υλικού, είναι να ψυχαγωγηθούν όλα τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!

Να μοιράσουν χαμόγελα σε ένα υπέροχο πάρτι με τον κλόουν Τοτό Τοτόπουλο, τον ταχυδακτυλουργό Oscar και πολύ πολύ… τραγούδι!

Και όλο αυτό, βεβαίως, να λάβει την προβολή που του αξίζει σε συνεργασία με τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που θα υποστηρίξουν και θα προβάλλουν το σημαντικό έργο της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΜΟΥ», πάντα με σεβασμό και αγάπη προς αυτά τα παιδιά.

Υποστηρικτικοί φορείς της φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι ο Δήμος Πειραιά (ΚΟΔΕΠ & ΟΠΑΝ), ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά , ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά , το Καλλιτεχνικό Τμήμα του Πειραϊκού Συνδέσμου κ.α.

17175915_1274738859275780_1839717868_o

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και Φαλήρου: Σταθερά στο πλευρό των παιδιών από την πρώτη στιγμή

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ