Εφημερίδα Κοινωνική

Δείπνο ομάδων τελικού ΕΠΣΠ

 Breaking News

Δείπνο ομάδων τελικού ΕΠΣΠ
15 Μαρτίου 2017

Εν όψει του τελικού κυπέλλου της ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, το ΔΣ της ΕΠΣΠ παρέθεσε δείπνο στους συντελεστές των δύο ομάδων του τελικού την περασμένη Τρίτη 14 Μαρτίου στο πολυτελές εστιατόριο «V’ Ammos» που βρίσκεται στο στάδιο Γ.Καραϊσκάκης. Στο δείπνο αυτό παρευρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ της ΕΠΣΠ καθώς και τα δύο Διοικητικά Συμβούλια των ομάδων του τελικού: Α.Π. Ο. Κερατσινίου και Αετός Κορυδαλλού.

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν: ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ο κ. Χρήστος Βρεττάκος και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού ο κ. Σταύρος Κασιμάτης, η βουλευτής κα. Νίνα Κασιμάτη καθώς ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Παναγιώτης Αβραμίδης και κ. Στέλιος Μπρατσόλης.

Επίσης το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι προπονητές, οι διαιτητές και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τον τελικό. Την εφημερίδα μας εκπροσώπησαν η δημοσιογράφος Χριστίνα Μπιτάδου και ο κ. Δημήτρης Κρητικός. Ο ερασιτεχνικός αγώνας κυπέλλου της ΕΠΣΠ φέρει τον τίτλο «Μιλτιάδης Μαρινάκης» και η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παραχώρησαν δωρεά τα χώρο του εστιατορίου και το δείπνο στους συντελεστές των ομάδων.

2

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Swiffy Output
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ