Εφημερίδα Κοινωνική

Προσοχή! Ύποπτο γκρι αυτοκίνητο κινείται στον Πειραιά – Κλοπές σε καταστήματα

 Breaking News

Προσοχή! Ύποπτο γκρι αυτοκίνητο κινείται στον Πειραιά – Κλοπές σε καταστήματα
23 Φεβρουαρίου 2017

Καταγγελίες πολιτών στην εφημερίδα μας αναφέρουν ότι ένα «ύποπτο» γκρι αυτοκίνητο (άγνωστης μάρκας) κινείται το τελευταίο διάστημα στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά. Επιβαίνοντες είναι «θρασύτατοι» ΡΟΜΑ, οι οποίοι στοχοποιούν καταστήματα, αιφνιδιάζοντας τους ιδιοκτήτες τους.

Η πρώτη καταγγελία μας ήρθε από κατάστημα στην Λ. Χατζηκυριακού. Εκεί όπως, μάθαμε, το «ύποπτο» γκρι όχημα σταμάτησε ανάποδα στη ροή της κυκλοφορίας. Κατέβηκαν από μέσα δυο άτομα, προσέγγισαν ως «πελάτες» ιδιοκτήτρια καταστήματος και μέχρι η ίδια να ψάξει αυτό που της ζήτησαν, είχαν μπει μέσα στον πάγκο και της άρπαξαν μια μικρή τσάντα, που για καλή της τύχη δεν είχε χρήματα, αλλά φάρμακα. Ανάλογο περιστατικό, όπως μάθαμε, έγινε και στην οδό Σαχτούρη. Το ακόμη πιο δυσάρεστο είναι ότι το Αστυνομικό Τμήμα της Αφεντούλη, συγχωνεύεται και στο μέλλον δεν θα δύναται να ανταποκριθεί σε τέτοια περιστατικά, γεγονός που δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας στην περιοχή. Μάλιστα, όπως μας είπαν οι καταγγέλλοντες, ενημερώθηκαν ότι για αντίστοιχα περιστατικά θα πρέπει να καλούν στο τηλέφωνο απευθείας την Άμεση Δράση.

Το σημαντικό ωστόσο είναι να προσέχετε! Αν δείτε και ‘σεις το «ύποπτο» γκρι όχημα, ή πέσει στην αντίληψή σας κάτι περίεργο, καλό θα είναι να πάρετε τα μέτρα σας και να ειδοποιήσετε άμεσα την Αστυνομία.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ