Εφημερίδα Κοινωνική

«ΠΥΡΑ» αντιδημάρχου Π. Καλογερόγιαννη προς Σκουρλέτη: Απλήρωτοι συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δ. Πειραιά – Αντιμετωπίζουν ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα επιβίωσης! «ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ, δεν αντέχουν να περιμένουν το ΦΕΚ»

 Breaking News

«ΠΥΡΑ» αντιδημάρχου Π. Καλογερόγιαννη προς Σκουρλέτη: Απλήρωτοι συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δ. Πειραιά – Αντιμετωπίζουν ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα επιβίωσης! «ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ, δεν αντέχουν να περιμένουν το ΦΕΚ»
24 Φεβρουαρίου 2017

του Κ. Παναγιωτάκη

 

Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη έστειλε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πειραιά Παναγιώτης Καλογερόγιαννης. Σε αυτήν παραθέτει το πρόβλημα που υπάρχει με τις συμβάσεις των εργαζομένων ΙΔΟΧ στην υπηρεσία, που παραμένουν απλήρωτοι. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ, στη δύναμή μας (καθαριότητα), ανήκουν 217 εργαζόμενοι με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, των οποίων οι συμβάσεις ανανεώθηκαν και ο Δήμος μας δεν δύναται να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα, διότι τα εντάλματα πληρωμής τους από τα ανταποδοτικά τέλη επιστρέφουν αθεώρητα από την αρμόδια Επίτροπο. Η τροπολογία που θα δώσει λύση στο ανωτέρω πρόβλημα, κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή. Η καταβολή όμως των δεδουλευμένων τους θα αργήσει μέχρι να δημοσιευτεί η απόφαση σε ΦΕΚ. Ως τότε θα συνεχίσουν να παραμένουν απλήρωτοι! Επειδή αντιμετωπίζουν έντονο βιοποριστικό πρόβλημα και είναι απαραίτητοι, διότι καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες, παρακαλούμε να δοθεί εντολή για άμεση επίλυση του προβλήματος, ούτως ώστε το Ελεγκτικό Συνέδριο να δώσει το “πράσινο φως” στους επιτρόπους να υπογράψουν τα εντάλματα, για να έχουν τη δυνατότητα οι Δήμοι να καταβάλλουν τους μισθούς στους εργαζόμενους συμβασιούχους.

Να σημειωθεί ότι σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μας με τον κ. Καλογερόγιαννη μας περιέγραψε δραματικά περιστατικά, για ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πληρώσουν το εισιτήριο για να μεταβούν στην εργασία τους.

KALOGEROGIANNIS-PANAGIOTIS-

Ο αντιδήμαρχος

Παναγιώτης Καλογερόγιαννης

 

Η επιστολή προς Σκουρλέτη

epistolh

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ