Εφημερίδα Κοινωνική

Ο «Επαναστατικός Αγώνας» πίσω από την βόμβα στο ΑΤ Δάφνης – Κάμερα «συνέλαβε» τον βομβιστή

 Breaking News

Ο «Επαναστατικός Αγώνας» πίσω από την βόμβα στο ΑΤ Δάφνης – Κάμερα «συνέλαβε» τον βομβιστή
25 Φεβρουαρίου 2017

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά την βόμβα που εξουδετερώθηκε κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης τα ξημερώματα.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από άγνωστο στις 02:50 στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, στο οποίο ανέφερε ότι «σε σαράντα λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός στο πάρκο που βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης. Προσοχή. Δεν είναι φάρσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση προσέθεσε πριν κλείσει το τηλέφωνο: «Είναι για τον Λάμπρο».

Η Αντιτρομοκρατική πιθανολογεί ότι πίσω από την «επιχείρηση» τοποθέτησης της βόμβας κρύβεται η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», στην οποία ανήκε και ο Λάμπρος Φούντας που σκοτώθηκε κατά τη συμπλοκή με αστυνομικούς στην περιοχή της Δάφνης.

Να σημειωθεί ότι ως αρχηγικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης θεωρούνται οι κρατούμενοι και ζευγάρι στη ζωή, Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κάμερα που υπήρχε πίσω από το ΑΤ Δάφνης, κοντά στο σημείο που τοποθετήθηκε η βόμβα, έχει καταγράψει τον μοναδικό βομβιστή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι φορούσε κουκούλα, αλλά η αντιτρομοκρατική έχει στη διάθεσή της την περιγραφή του δράστη και κάνει όλες τις ενέργειες για την αναγνώριση και τον εντοπισμό του.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ