Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα εποχή για το Ξενοδοχείο MISTRAL στον Πειραιά!

 Breaking News

Νέα εποχή για το Ξενοδοχείο MISTRAL στον Πειραιά!
03 Φεβρουαρίου 2017

Μετά την θλιβερή εικόνα του «κλειστού» ξενοδοχείου Μιστράλ στην Καστέλλα, φαίνεται πως ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για ένα από τα πιο προνομιούχα ακίνητα του Πειραιά!

Στα χέρια του Θεόδωρου Δουζόγλου φαίνεται να περνά οριστικά ένα από τα παλιά και γνωστά ξενοδοχεία του Πειραιά, το Mistral, με τον ομογενή από τη Βενεζουέλα να τοποθετείται πλέον και στο λιμάνι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κεφάλαια που θα διαθέσει ο κ. Δουζόγλου στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της ανακαίνισης, κυμαίνονται στα πέριξ των 12 εκατ. ευρώ. Η νέα εξαγορά έρχεται μετά την απόκτηση του «Πεντελικόν» στην Κηφισιά, του Λητώ στη Μύκονο και του ακινήτου του ΟΤΕ στην Σταδίου, το οποίο προορίζεται για μικτή εμπορική και ξενοδοχειακή χρήση.

Το Mistral, τριών αστέρων στον Πειραιά είναι 74 δωματίων και αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα ρευστότητας- εξ’ού και το πωλητήριο που είχε μπεί ήδη από το 2012 κι εν συνεχεία η διακοπή της λειτουργίας του. Στην αγγελία πώλησης της μονάδας γινόταν ιδιαίτερη αναφορά στην προνομιακή του θέση, δεδομένου ότι βρίσκεται κοντά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), το νέο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», τις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις του γηπέδου Βeach Volley και του κλειστού γυμναστηρίου Tae Kwon Do και την Εθνική Ναυταθλητική Μαρίνα. «Η πελατεία του ξενοδοχείου «Mistral, εξαιτίας της θέσης και των παροχών που αυτό προσφέρει (π.χ.: πισίνα, roof garden κ.τ.λ.), μπορεί να ομαδοποιηθεί στις εξής γενικές κατηγορίες: εφοπλιστές και επιχειρηματίες, αθλητές, πανεπιστημιακοί καθηγητές, τουρίστες και επισκέπτες αναψυχής, σύνεδροι», αναφερόταν χαρακτηριστικά στο «πωλητήριο».

ΠΗΓΗ: piraeuspress.gr

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ