Εφημερίδα Κοινωνική

Με ηλεκτρικά κατσαβίδια αφαίρεσαν ακυρωτικά μηχανήματα από λεωφορεία στου Ζωγράφου!

 Breaking News

Με ηλεκτρικά κατσαβίδια αφαίρεσαν ακυρωτικά μηχανήματα από λεωφορεία στου Ζωγράφου!
02 Φεβρουαρίου 2017

Από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 ξεκίνησε η σταδιακή εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα λεωφορεία, τρόλεϊ και τη «γραμμή 1» του μετρό, δηλαδή στον Ηλεκτρικό, όπως και στα Τραμ, όχι όμως χωρίς αντιδράσεις. Στις πολλές επιθέσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, κυρίως σε σταθμούς του ηλεκτρικού με στόχο την καταστροφή των ακυρωτικών μηχανημάτων, προστέθηκε ακόμη μια στα «εγκαίνια» του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι εισέβαλαν το πρωί της Τετάρτης σε τέσσερα λεωφορεία στην περιοχή του Ζωγράφου και αφαίρεσαν συνολικά 21 ακυρωτικά μηχανήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 40 άτομα μπήκαν στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στις αφετηρίες των γραμμών «220» και «608» στου Ζωγράφου και, αφού κατέβασαν τους οδηγούς, με ηλεκτρικά κατσαβίδια αφαίρεσαν 14 καινούργια και επτά παλιά ακυρωτικά μηχανήματα.

Η τελευταία σχετική επίθεση έγινε ακριβώς πριν από μια εβδομάδα, σε λεωφορεία που ήταν σταθμευμένα και πάλι στην αφετηρία έξω από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Τότε ήταν τέσσερις οι δράστες που βγήκαν από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης, μπήκαν στα σταματημένα λεωφορεία κι αφού έσπασαν τέσσερα ακυρωτικά μηχανήματα, διέφυγαν και επέστρεψαν στην Πολυτεχνειούπολη, για να εκμεταλλευθούν το άσυλο και να μη συλληφθούν.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ