Εφημερίδα Κοινωνική

Εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά οι Κεφαλλήνες και οι Ιθακήσιοι

 Breaking News

Εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά οι Κεφαλλήνες και οι Ιθακήσιοι
07 Φεβρουαρίου 2017

Το Σάββατο 28 Γενάρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραΐσκου 104) η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό, Λαογραφικό, Ιστορικό Σύλλογο Κεφαλληνίας και Ιθάκης «Το Ριφόρτσο», πραγματοποίησαν την ετήσια εκδήλωσή τους και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας σε μία εκδήλωση με τίτλο: «Κεφαλλονιά και Ιθάκη μνήμες του χθες, σημάδια στο σήμερα».

Η πρόεδρος της Αδελφότητος κα. Μαριολένη Νεοφύτου- Ζαφειράτου μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον 2ο όροφο του κτιρίου όπου την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος παρουσία μελών και φίλων των δυο ιστορικών συλλόγων. Ακολούθησαν χορωδίες και μαντολινάτες των σωματείων καθώς και χορευτικά αυτών.

Μεταξύ των παρισταμένων μπορέσαμε και διακρίναμε τον πρώην υπουργό και βουλευτή κ. Θεόδωρο Δρίτσα, την βουλευτή κα. Ελένη Σταματάκη, τον Αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Στέλιο Γαϊτανάρο, την πρόεδρο της Β’ Δημοτικής Κοινότητας κα. Ευαγγελία Αθανασίου, τον πρόεδρο της Αδελφότητος Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θεόδωρο Τσόντο μαζί με μέλη του ΔΣ, τη Κοινοτική Σύμβουλο κα. Κατερίνα Δουρέκα, τον μουσικό κ. Δημήτρη Λαουτάρη. Την εφημερίδα μας εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

2

3

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ