Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεστίαση του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου

 Breaking News

Συνεστίαση του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου
31 Ιανουαρίου 2017

Το Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του στο μουσικό κέντρο «Ελιάς Γη» που βρίσκεται στο Νέο Φάληρο, την περασμένη Παρασκευή 27 Γενάρη.

Την εκδήλωση την συνδύασαν με συνεστίαση όπου συμμετείχαν Αξιωματικοί, Αστυνομικοί και πολιτικό προσωπικό με τις οικογένειές τους, περνώντας ένα ευχάριστο βράδυ σε ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον.

Ο Διοικητής του τμήματος κ. Γιώργος Λαζάρου υποδέχθηκε τους καλεσμένους του, όπου γέμισαν σχεδόν όλο το κέντρο και μεταξύ αυτών διακρίναμε: τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων επαρχιακών Εφημερίδων κ. Σταύρο Καραμπερόπουλο, την εφημερίδα μας εκπροσώπησε η δημοσιογράφος Χριστίνα Μπιτάδου, και ο κ. Δημήτρης Κρητικός, ο επιχειρηματίας κ. Φώτης Γεωργακόπουλος, η Γενική Γραμματέας της ΈνωσηςΑστυνομικών Υπαλλήλων κα. Αργυρώ Μαλαχία, ο Υποδιοικητής της Ασφάλειας Πειραιά κ. Χάρης Μαλτίδης.

Κατά την κοπή της βασιλόπιτας ο κ. Γ. Λαζάρου ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά για όλους και να έχουν όλοι την υγεία τους για να μπορούν να αντεπεξέρχονται στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κεντρικό τμήμα του Πειραιά.

Ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα του καταστήματος και οι αστυνομικοί βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέχρι τις πρωινές ώρες, χορεύοντας και ανταλλάσοντας ευχές για το νέο έτος.

6

2

4

5

5

7

8

3

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ