Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση της Διοίκησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά με τον Π. Κουρουμπλή

 Breaking News

Συνάντηση της Διοίκησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά με τον Π. Κουρουμπλή
25 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κο Παναγιώτη Κουρουμπλή, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κο Ανδριανό Μιχάλαρο, τον Α’ Αντιπρόεδρο, κο Γ. Κωνσταντόπουλο, τον Οικονομικό Επόπτη, κο Θεόδ. Ματθιουδάκη και τον Διευθυντή, κο Μιχάλη Γιάγκα, την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με κύριο θέμα συζήτησης το μέλλον της ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας. Το θέμα τέθηκε από τον Πρόεδρο του ΒΕΠ, δεδομένου ότι το σύνολο, σχεδόν, των επιχειρήσεων του κλάδου είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο του Βιοτεχνικού

Επιμελητηρίου Πειραιά και η επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του κλάδου αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της Διοίκησης του Ειδικότερα, τέθηκε το θέμα της ενίσχυσης της εκπαίδευσης εξειδικευμένων τεχνητών του κλάδου, που τείνουν να εκλείψουν καθώς και το θέμα της προοπτικής διευθέτησης του ρυθμιστικού πλαισίου λειτουργίας της ναυπηγοεπισκευής, ώστε να διευκολυνθεί η προσέγγιση στα, υπό επισκευή, πλοία.

Ο κος Υπουργός δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία του Υπουργείου με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και δήλωσε ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου θα είναι ανοιχτές σε προτάσεις των αρμοδίων φορέων.

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την ανταπόκριση του κου Υπουργού και δήλωσε ότι το Επιμελητήριο, με συνέπεια και ευθύνη απέναντι στα μέλη του, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την ανάκαμψη και ανάπτυξη του κλάδου της ναυπηγοεπισκευής.

Δείτε την φωτογραφία:

bep2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ