Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση Γιώργου Γαβρίλη με παλαίμαχους της Προοδευτικής

 Breaking News

Συνάντηση Γιώργου Γαβρίλη με παλαίμαχους της Προοδευτικής
02 Ιανουαρίου 2017

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης είχε συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής.

Η αντιπροσωπεία των Παλαίμαχων, που αποτελείτο από τους κυρίους Νίκο Μάλλιαρη, Χρήστο Ξανθόπουλο, Χρήστο Κολέμπα, Πέτρο Κασιδιάρη και Χρήστο Στούκα, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις σχεδιαζόμενες εκδηλώσεις του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση της Προοδευτικής (1927- 2017).

Εκτός από τις καθαρά αγωνιστικού χαρακτήρα εκδηλώσεις το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτιστικές, ιστορικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις, με στόχο την ανάδειξη της φίλαθλης και κοινωνικής πλευράς του ποδοσφαίρου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, συναυλίες κ.α.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει στην Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων και δεσμεύτηκε πως θα μελετήσει τις προτάσεις των παλαιμάχων, ανάμεσά τους και αυτές που αφορούν την αναβάθμιση της ιστορικής έδρας της Προοδευτικής.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ