Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΑΓΝΗ: «Μας έφεραν το μωρό βαριά χτυπημένο» – Τι λέει ο αδερφός της μητέρας

 Breaking News

ΠΑΓΝΗ: «Μας έφεραν το μωρό βαριά χτυπημένο» – Τι λέει ο αδερφός της μητέρας
19 Ιανουαρίου 2017

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους πως σε καυγά ενός ζευγαριού σκοτώθηκε το μόλις 6 μηνών βρέφος τους. Η συγκλονιστική ιστορία που εξελίσσεται στην Κρήτη έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στη Σητεία όταν ένας 52χρονος είχε άγριο καυγά με την 32χρονη σύζυγό του, την οποία χτύπησε ενώ εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά το μωρό τους.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου ΠΕΠΑΓΝΗ κ. Γιάννης Φανουργιάκης μίλησε στο protothema.gr για την κατάσταση στην οποία έφθασε ξημερώματα στο νοσοκομείο το βρέφος.

«Διεκομίσθη στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες σε πολύ βαριά κατάσταση. Τα τραύματα του ήταν πολύ βαριά. Είχε εσωτερική αιμορραγία και τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα. Κλήθηκε η ομάδα των ιατρών να το διαχειριστεί και οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Μετά από πολύωρη προσπάθεια των γιατρών να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, το μωράκι κατέληξε στις 6.30 το πρωί. Τώρα αυτήν την ώρα διεξάγεται ιατροδικαστική εξέταση».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, αλλά και από γιατρούς του νοσοκομείου, η μητέρα του βρέφους ήταν αρκετά φοβισμένη και φέρεται να είπε στην αρχή πως ο άνδρας της πέταξε το κινητό στο κεφάλι του μωρού, που κρατούσε στην αγκαλιά της, αλλά αυτή η εκδοχή δεν ήταν αληθής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 32χρονη ισχυρίστηκε πως τσακώθηκε με τον άνδρα της ο οποίος έφυγε γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι και τη χτύπησε μαζί με το μωρό.

Αυτή την εκδοχή στηρίζει και ο αδερφός της μητέρας που μίλησε στο protothema.gr: «Η αδερφή μου ψυχολογικά είναι πολύ χάλια. Δεν φταίει ο Νίκος, ο άντρας της. Ο άνθρωπος έχει καρδιά, δεν κάνει να πίνει και αυτός πήγε και ήπιε αλκοόλ κι όταν γύρισε σπίτι του λέει η αδερφή μου για ποιο λόγο πηγές και ήπιες πάλι; Αυτός νευρίασε και άρχισε να την βρίζει. Τσακώθηκαν, της πέταξε το κινητό από τα νεύρα του και όπως κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά της, το κινητό έπεσε πάνω στο μωρό. Αυτή είναι η αλήθεια. Ούτε η μητέρα φταίει, ούτε ο πατέρας φταίει. Έγινε από αμέλεια».

Ο 52χρονος πατέρας κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Τι μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, ο 52χρονος, ο οποίος είναι δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Σητείας και η 32χρονη έχουν ένα ακόμη παιδί, ενώ αυτός είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δύο. Ο καβγάς ξεκίνησε αργά το βράδυ όταν ο πατέρας γύρισε σε κατάσταση μέθης στο σπίτι, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε συνεστίαση των δημοτικών υπαλλήλων Σητείας και Ιεράπετρας στην οποία είχε πάει. Ο άντρας επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που κρατούσε αγκαλιά το μωρό τους με αποτέλεσμα το βρέφος να υποστεί βαρύτατες κακώσεις.

Όπως μεταδίδει το cretapost, «ο θερμόαιμος σύζυγος χτύπησε την 30χρονη – που κρατούσε στην αγκαλιά της το 6 μηνών βρέφος – με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά. Ο καυγάς σταμάτησε και αμέσως οι γονείς πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ».

Το cretapost κάνει λόγο για τρία σενάρια: Το πρώτο σενάριο είναι πως κατά την διάρκεια του καυγά ο 52χρονος πέταξε το κινητό τηλέφωνό του στη σύζυγό του ωστόσο το κινητό χτύπησε το 6μηνών παιδί. Το δεύτερο σενάριο – που φαίνεται να είναι και το επικρατέστερο – αναφέρει πως ο 52χρονος χτύπησε την σύζυγό του την ώρα που εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά της το βρέφος και έπεσαν και οι δύο στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα το παιδί. Το τρίτο σενάριο, αναφέρει πως πάνω στον καυγά ο 52χρονος πήγε να χτυπήσει την σύζυγο ωστόσο χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να πέσει από την αγκαλιά της μητέρας του και να τραυματιστεί βαρύτατα.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ