Εφημερίδα Κοινωνική

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού από τις 23 έως 27 Ιανουαρίου

 Breaking News

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού από τις 23 έως 27 Ιανουαρίου
17 Ιανουαρίου 2017

O Δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Skywalker.gr θέλοντας να στηρίξουν τις προσπάθειες των μη απασχολούμενων αλλά και των εργαζομένων, με άξονα την κινητοποίησή τους προς την ενεργή αναζήτηση, τη διατήρηση και την εξέλιξη της θέσης τους στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, διοργανώνουν το 18ο Μονοπάτι Απασχολησιμότητας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 27 Ιανουαρίου από 10:00 έως 16:00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης με κύρια θέματα τους δείκτες απασχολησιμότητας και τις απαραίτητες ήπιες δεξιότητες (soft skills) σύμφωνα με τις νέες ανάγκες του εργασιακού χώρου.

Το πρόγραμμα των 30 ωρών (πέντε ημέρες), περιλαμβάνει ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και εισηγήσεις που θα διερευνήσουν μεταξύ άλλων, ήπιες δεξιότητες όπως: αποτελεσματική επικοινωνία, διαχείριση μετάβασης και σύγκρουσης, συναισθηματική νοημοσύνη, ένταξη σε ομάδα, στοχοθεσία/επαγγελματικό πλάνο δράσης και εργαλεία λήψης απόφασης. Επιπρόσθετα, θα διεξαχθούν εργαστήρια σχετικά με: σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, αποτελεσματική συνέντευξη, τεχνικές αναζήτησης εργασίας και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή στα Μονοπάτια είναι χωρίς χρέωση. Λόγω της δομής του προγράμματος, προϋπόθεση για την ένταξη στο 18ο Μονοπάτι είναι η παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου (5 ημέρες) και όχι τμήματος αυτού. Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design. Οι καταξιωμένοι εισηγητές των Μονοπατιών συμμετέχουν εθελοντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.footstep.gr.

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του

Δήμου στο τηλ.: 210 4990410, κα Ελένη Λιντζαροπούλου.

Τόπος διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», Γρηγορίου Λαμπράκη και Καρυταίνης 4.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ