Εφημερίδα Κοινωνική

Μαθήματα παραδοσιακών χορών στον Πειραιά από το Λύκειο των Ελληνίδων

 Breaking News

Μαθήματα παραδοσιακών χορών στον Πειραιά από το Λύκειο των Ελληνίδων
31 Ιανουαρίου 2017

Σε ανακοίνωση τους το Λύκειο των Ελληνίδων ανέφερε για τα 106 χρόνια που συμπληρώνει στο χώρο του πολιτισμού και των κοινωνικών δράσεων της χώρας. Στη συνέχεια αναφέρεται στο Περιφερειακό Τμήμα Χορού Πειραιά όπου οργανώνει μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες στο νέο φιλόξενο χώρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά JEANNE D’ ARC.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Λύκειο των Ελληνίδων συμπλήρωσε ήδη 106 χρόνια συνεχούς δυναμικής παρουσίας στον χώρο του πολιτισμού και των κοινωνικών δράσεων της χώρας μας, με κύριο στόχο τη διατήρηση και διάδοση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, το Περιφερειακό Τμήμα Χορού Πειραιά συνεχίζει να οργανώνει μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στον νέο φιλόξενο χώρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά JEANNE D” ARC, στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 10 & Εθνικής Αντιστάσεως , στον Πειραιά, τον οποίο ευγενώς προσφερθείσα, παραχώρησε η Διεύθυνση της σχολής, την οποία και θερμά ευχαριστούμε.

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Σάββατο πρωί 10-12 για παιδιά Δημοτικού – Γυμνασίου -Λυκείου, αλλά και για ενήλικες, καθώς και κάθε Δευτέρα απόγευμα 6-8 για ενήλικες.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την υπεύθυνη του Λυκείου των Ελληνίδων Πειραιά, κ. Λίτσα Τσαλιμοπούλου, στον τηλεφωνικό αριθμό 6944 – 815343, η/και να απευθύνεστε στους αρμοδίους του Λυκείου των Ελληνίδων Πειραιά, στην πιο πάνω διεύθυνση στις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων.

Με θερμές ευχές προς όλους για ένα θετικό και δημιουργικό νέο έτος,

ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ