Εφημερίδα Κοινωνική

Κύπελλο Ελλάδας: Με Ανσαριφάρντ και Σισοκό o Ολυμπιακός ενάντια στον Άρη

 Breaking News

Κύπελλο Ελλάδας: Με Ανσαριφάρντ και Σισοκό o Ολυμπιακός ενάντια στον Άρη
25 Ιανουαρίου 2017

Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού, για την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Άρη.

Με τους δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες του θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Καρίμ Ανσαριφαρντ βρίσκεται στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” απ” τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, ενώ είναι η τρίτη φορά που ο Σισοκό συμπεριλαμβάνεται στους “εκλεκτούς” του πορτογάλου τεχνικού, χωρίς να έχει αγωνιστεί ακόμη.

Έτσι, εκτός απροόπτου και οι δύο αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μάλιστα ο Σισοκό ως βασικός. Στην αποστολή μπήκε και ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Από εκεί και πέρα, οι απουσίες αυξήθηκαν, καθώς πέρα από τον Λεάλι, με ίωση ταλαιπωρούνται και οι Φορτούνης, Ιντέγε, Μάριν και όλοι “κόπηκαν” από την αποστολή, όπως και οι Μποτία, Μάρτινς, που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα και τη θεραπεία, ενώ λείπουν και οι Ντα Κόστα, Ρομαό με τις Εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα.

Tην 19άδα που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο την απαρτίζουν οι: Καπίνο, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Τόλι, και Βιάνα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ