Εφημερίδα Κοινωνική

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της MedCruise θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά

 Breaking News

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της MedCruise θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά
24 Ιανουαρίου 2017

Την 111η συνεδρίαση του Δ.Σ της MedCruise (Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου) θα φιλοξενήσει στον Πειραιά στα κεντρικά του γραφεία ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα υπάρξει γεύμα εργασίας των μελών του Δ.Σ με τον νέο γενικό γραμματέα της CLIA (Διεθνής Ένωση Εταιριών Κρουαζιέρας) Tom Fecke και τον νέο πρόεδρο της CLIA Europe κ. K. Αναστασιάδη, προκειμένου να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία το 2016 ο τομέας κρουαζιέρας για το λιμάνι του Πειραιά “έκλεισε” με σημαντική αύξηση πάνω από 10% (113.000 επιβάτες) σε σχέση με το 2015, ενώ ιδιαίτερη άνοδο 24% σημείωσε το homeporting ως αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας με τη Carnival.

«Σε μια περίοδο συνεχούς δοκιμασίας της Ανατολικής Μεσογείου, το Αιγαίο είναι θάλασσα ασφάλειας και ειρήνης και το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά αποτελεί έναν σύγχρονο κόμβο παροχής πλήρων υπηρεσιών σε επιβάτες και πλοία», αναφέρει η διοίκηση του ΟΛΠ.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ