Εφημερίδα Κοινωνική

Γράμμα στον Π. Πολάκη από παιδί ΑΜΕΑ: «Κύριε υπουργέ είστε κακός… δεν σας αγαπώ»

 Breaking News

Γράμμα στον Π. Πολάκη από παιδί ΑΜΕΑ: «Κύριε υπουργέ είστε κακός… δεν σας αγαπώ»
25 Ιανουαρίου 2017

Μία μικρή μαθήτρια απευθύνεται στον αναπληρωτή υπουργό υγείας θέλοντας να του εξηγήσει τι νιώθει και τι συνέπειες θα έχουν οι αποφάσεις του υπουργείου στα παιδιά ΑΜΕΑ.

«Τα παιδάκια έχουν ανάγκη. Αν δεν κάνουν λογοθεραπεία δεν θα μπορούν να μιλούν. Αν δεν κάνουν εργοθεραπεία, δεν θα μπορούν να πιάσουν το κουτάλι ούτε το μολύβι να συγκεντρωθούν να μάθουν γράμματα και αριθμούς». Με αυτά τα λόγια μία μικρή μαθήτρια απευθύνεται στον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη, στέλνοντας του γράμμα και θέλοντας να του εξηγήσει τι νιώθει και τι συνέπειες θα έχουν οι αποφάσεις του υπουργείου στα παιδιά ΑΜΕΑ.

Η Νένα Χρονοπούλου, δημοσίευσε στο nena.gr το παρακάτω γράμμα, το οποίο στάλθηκε από τη μικρή στον κ. Πολάκη. Όπως λέει η γνωστή ηθοποιός δεν είναι το μοναδικό, καθώς τα παιδιά με την αθωότητα που τα διακρίνει, στις τρυφερές αυτές ηλικίες, δεν μπορούν να αντιληφθούν για πιο λόγο το κράτος δεν στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.

Παρακάτω διαβάστε ολόκληρο το γράμμα που έστειλε η μικρή στον αναπληρωτή υπουργό υγείας, σύμφωνα με την ηθοποιό Νένα Χρονοπούλου:

gramma

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ