Εφημερίδα Κοινωνική

Εορταστική εκδήλωση στις 15 Γενάρη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά

 Breaking News

Εορταστική εκδήλωση στις 15 Γενάρη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά
12 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα συμμετοχής στους μεταλλεργάτες και τις οικογένειές του να συμμετάσχουν στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνουν την Κυριακή 15 Γενάρη στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά απευθύνουν το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδος και το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Πειραιά.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα για μικρούς, θα μοιραστούν δωράκια σε όλα τα παιδιά και θα κοπεί η πίτα των σωματείων.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα τα σωματεία αναφέρουν:

«Τα σωματεία μας όλα αυτά τα χρόνια και ειδικότερα τα χρόνια της κρίσης έκαναν προσπάθεια μέσα από πολύμορφες εκδηλώσεις αλληλεγγύης να φέρουν τους συναδέλφους πιο κοντά με τη δράση των σωματείων, να έρθουμε και μεταξύ μας πιο κοντά έξω από το χώρο της δουλειάς.

Το 2017 πρέπει να μας βρει πιο ενωμένους, πιο συσπειρωμένους αφού τα προβλήματα μεγαλώνουν και οι αγώνες που θα πρέπει να δώσουμε θα πρέπει να ενταθούν και να μαζικοποιηθούν.

Δεν θα καταφέρουμε τίποτα αν δεν πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τα προβλήματα στο χώρο της δουλειάς, αλλά και σε ό,τι συναντάμε καθημερινά στην προσπάθεια που κάνουμε εμείς και οι οικογένειές μας να τα βγάλουμε πέρα».

ΠΗΓΗ: 902.gr


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ