Εφημερίδα Κοινωνική

Χοντρή απάτη με αφορμή το πεσμένο σύστημα του ΑΣΕΠ

 Breaking News

Χοντρή απάτη με αφορμή το πεσμένο σύστημα του ΑΣΕΠ
26 Ιανουαρίου 2017

Ιστοσελίδες με λογότυπο και διεύθυνση επιτήδεια κατασκευασμένα, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι προέρχονται από το ΑΣΕΠ, έκαναν τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και εκμεταλλεύονται την μεγάλη ζήτηση που εχει αυτή την περίοδο η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις 5Κ (80 μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΑΘ), 6Κ ( 93 θέσεις στο ΕΚΑΒ) και 7Κ (1.666 προσλήψεις στα νοσοκομεία).

Εκμεταλλευόμενες, μάλιστα, την αυξημένη ζήτηση για τρεις προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, ιδιαίτερα για την 7Κ/2016 που αφορά σε 1.666 προσλήψεις σε νοσοκομεία, υπόσχονται παροχή υπηρεσιών σε σχέση με το ΑΣΕΠ, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Η ύπαρξή τους περιήλθε σε γνώση του ΑΣΕΠ, το οποίο ενημέρωσε σχετικά την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, προκειμένου να προβεί στις δέουσες ενέργειες.

Σε ανακοίνωσή του, το ΑΣΕΠ διευκρινίζει ότι η ιστοσελίδα του είναι αποκλειστικά η www.asep.gr και ενημερώνει ότι οι οποιεσδήποτε συμβουλευτικές υπηρεσίες του, είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών, παρέχονται στους πολίτες δωρεάν.

Να σημειώσουμε εδώ πως το ίδιο συμβαίνει και με άλλους φορείς όπως ο ΟΑΕΔ. Δεν είναι λίγα τα facebook page που εκμεταλλεύονται το όνομα του οργανισμού για να δημοσιεύουν «ειδήσεις» εξ ονόματος του. Σε μία από αυτές αναρτήθηκε χθες οτι ο «Υπουργός Άμυνας κ. Μειμαρακης» ενέκρινε την πρόσληψη 6.500 ΕΠΟΠ. Φυσικά η «είδηση» είναι παλιά αλλα αρκετοί ήταν οι χρήστες του Internet που ρωτούσαν που θα βρουν τη προκήρυξη.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ