Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο: 12 σεντούκια με χρυσές λίρες και διαμάντια στην Εύβοια

 Breaking News

Απίστευτο: 12 σεντούκια με χρυσές λίρες και διαμάντια στην Εύβοια
30 Ιανουαρίου 2017

Μια ακόμη… μυθική ιστορία για κρυμμένους θησαυρούς και αμύθητα ποσά που κρύβονται σε κάποιο μέρος της Ελλάδας, έρχεται στο φως και εξεγείρει την περιέργεια του κόσμου.

Ο θρύλος ενός αμύθητου θησαυρού με χρυσές λίρες και βουνά από διαμάντια μεταφερόταν από πάππου προς πάππου στα νεότερα μέλη της οικογένειας από την Εύβοια, πέντε εκ των οποίων έχουν βάλει τώρα σκοπό της ζωής τους να τον ανακαλύψουν με τη βοήθεια τριών φίλων τους.

«Όταν τα τελευταία λόγια του πατέρα σου είναι για τον θησαυρό που άκουγες από παιδί, δεν μπορείς παρά να πιστέψεις ότι υπάρχει» τονίζει στην εφημερίδα Espresso, μια από τους οκτώ επίδοξους «Ιντιάνα Τζόουνς». Όπως λέει, οι ιστορίες για τα πολύτιμα σεντούκια που φέρεται ότι είναι θαμμένα σε χώρο που ανήκει σε εκκλησία της Μητρόπολης Χαλκίδας, Ισταίας και Βορείων Σποράδων ήταν καθημερινά αντικείμενο συζητήσεων του παππού, καθώς υποστήριζε ότι τα είχε θάψει ο δικός του προπάππους…

«Από μικρή άκουγα τον παππού μου να μου περιγράφει τον θησαυρό. Μιλάμε για 12 κασόνια με χρυσές λίρες και κοσμήματα με διαμάντια και πετράδια. Τις τελευταίες ώρες προτού φύγει από τη ζωή, μας φώναξε κοντά του και τα τελευταία του λόγια, η τελευταία του επιθυμία, ήταν να του υποσχεθούμε ότι θα ψάξουμε να τον βρούμε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος την ώρα που φεύγει για το τελευταίο του ταξίδι, να λέει ψέματα» τονίζει κ. Ελένη και συνεχίζει λέγοντας: «Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί κάποιος να απαγάγει εμένα ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μου για να του υποδείξουμε που είναι θαμμένος ο θησαυρός!».

Αν τελικά βρεθεί ο θησαυρός, οι 8 κληρονόμοι όχι μόνο θα λύσουν το πρόβλημα τους, αλλά θα εξασφαλίσουν οικονομικά και τα τρισέγγονα τους. Για την ώρα οι »8» θέλουν να βγάλουν την απαιτούμενη άδεια για να προχωρήσουν στις έρευνες…

ΠΗΓΗ: imerisia.gr

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ