Εφημερίδα Κοινωνική

Αγροτικά μπλόκα και στη δυτική Μακεδονία

 Breaking News

Αγροτικά μπλόκα και στη δυτική Μακεδονία
30 Ιανουαρίου 2017

Στο στήσιμο αγροτικών μπλόκων προχωρούν από σήμερα έως και την Πέμπτη 2/2 οι αγρότες της δυτικής Μακεδονίας, σε συνέχεια των αποφάσεων που έλαβαν στη διάρκεια σύσκεψης των συντονιστικών τους επιτροπών.

Μετά τις 12.00 το μεσημέρι αναμένεται να στηθεί το αγροτικό μπλόκο στο Άργος Ορεστικό, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας Οδού, στον δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία.

Εντός της ημέρας, οι αγρότες στο Καλονέρι Βοείου, πρόκειται να στήσουν το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας Οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας.

Επίσης μετά τις 12.00 το μεσημέρι αναμένεται να στηθεί το μπλόκο στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Έδεσσας από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής Αμυνταίου, στον κόμβο Αντιγόνου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των δημητριακών και κτηνοτροφικών προϊόντων του νομού, Δημήτρης Μόσχος, ανέφερε ότι υπάρχει πλάνο για τα ακριβή σημεία που θα στηθούν αγροτικά μπλόκα στην περιοχή, ωστόσο, όπως είπε, «δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο σήμερα».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ