Εφημερίδα Κοινωνική

Το τελευταίο αντίο από την «πριγκίπισσα Λέια»

 Breaking News

Το τελευταίο αντίο από την «πριγκίπισσα Λέια»
27 Δεκεμβρίου 2016

Σε ηλικία 60 ετών απεβίωσε η γνωστή ηθοποιός Carrie Fisher, γνωστή από το ρόλο της πριγκίπισσας Leia στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Πόλεμος των Άστρων» (Star Wars).

Η Αμερικανίδα ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ενώ επέβαινε σε αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση Λονδίνο – Λος Άντζελες και σύμφωνα με το TMZ επιβάτες της χορήγησαν τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό σημειώθηκε 15 λεπτά πριν από την προσγείωση του αεροσκάφους στο Λος Άντζελες. Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στη Σάντα Μόνικα, όπου παρέμενε στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση τα τελευταία 24ωρα.

Μπορεί αρχικά να έλεγαν οι πληροφορίες για σταθερότητα μετά από αυτή την εξέλιξη, αλλά τις τελευταίες ώρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει και να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Λίγα λόγια για την Carrie Fisher:

Aναμφίβολα επρόκειτο για μια από τις πιο συμπαθείς και ωραίες φιγούρες του κινηματογράφου, ήταν γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου 1956, ενώ σίγουρα με το που αναφέρεται η ηθοποιός Carrie Fisher, μας έρχεται η εικόνα από την πριγκίπισσα Leia στα Star Wars, που την καθιέρωσε στα μάτια του κόσμου.

carrie 3

Έπαιξε στις  στις original ταινίες του Πολέμου των Άστρων: Μια νέα ελπίδα, Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και Η επιστροφή των Τζεντάι (A new hope, The empire strikes back, The return of Jedi ).

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ