Εφημερίδα Κοινωνική

Τι απάντησε η ΝΔ για τις συνταξεις

 Breaking News

Τι απάντησε η ΝΔ για τις συνταξεις
19 Δεκεμβρίου 2016

Με τίτλο «Μέσα 13η σύνταξη, έξω εφάπαξ», η ΝΔ σε ενημερωτικό της σημείωμα αναφέρει ότι «Το θράσος τρέφεται με… αμνησία, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι στο τηλεοπτικό του διάγγελμα, στις 8 Δεκεμβρίου 2016, ο κ. Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ενώπιον του ελληνικού λαού: «Στην πράξη, έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη μια παλιότερη δέσμευσή μας για 13η σύνταξη σε όσους συνταξιούχους το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Και αυτό θα κάνουμε».

Η ΝΔ προσθέτει πως μία εβδομάδα μετά, στις 15 Δεκεμβρίου, από τις Βρυξέλλες, ο κ. Τσίπρας τόνισε, αναφερόμενος στην ίδια ακριβώς εξαγγελία: «Η απόφαση αυτή ελήφθη με απόλυτη ασφάλεια έναντι των στόχων του 2016. Είναι μια απόφαση εφάπαξ, ελήφθη τώρα που είχαμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα υπεραπόδοσης εσόδων έναντι στόχων».

«Κάπου εδώ, τελειώνει το παραμύθι. Και προς τα μέσα και προς τα έξω. Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η διπροσωπία έχει ήδη κοστίσει πολύ ακριβά στους πολίτες και έχει κρατήσει πολύ πίσω την Ελλάδα», καταλήγει η Πειραιώς στο ενημερωτικό της σημείωμα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ