Εφημερίδα Κοινωνική

Στον προμηθευτικό οργανισμό πολεμικού ναυτικού μια ειδική συμφωνία μέλη και οι εργαζόμενοι του Δήμου

 Breaking News

Στον προμηθευτικό οργανισμό πολεμικού ναυτικού μια ειδική συμφωνία μέλη και οι εργαζόμενοι του Δήμου
15 Δεκεμβρίου 2016

Όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά εντάχθηκαν στον προμηθευτικό Οργανισμό Πολεμικού Ναυτικού ως μέλη μόνιμοι και συμβασιούχοι, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και μετά από ενέργειες του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρου Βοϊδονικόλα.

Ο  Π.Ο.Ν., διαθέτει στις εγκαταστάσεις του στον Βοτανικό,  μεγάλο  super market, όπου οι εργαζόμενοι του Δήμου, μπορούν να προμηθεύονται βασικά αγαθά  και να απολαμβάνουν υπηρεσίες, με εκπτώσεις που φθάνουν έως και το 30%.

Οι υπηρεσίες αφορούν, μεταξύ άλλων σε είδη ένδυσης και υπόδησης,  είδη πληροφορικής, ηλεκτρικές συσκευές, εστιατόρια, καύσιμα από ελεγμένα πρατήρια βενζίνης, ασφάλειες αυτοκινήτων κ.α.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, δήλωσε: «Μέσα στην γενικότερη οικονομική κρίση που επηρέασε αρνητικά το οικογενειακό εισόδημα όλων των μισθωτών, η επίτευξη αυτής της συμφωνίας, είναι μια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Πειραιά,  για να ελαφρύνει κατά το δυνατόν την μηνιαία επιβάρυνση των εργαζομένων του Δήμου για τις αγορές βασικών αγαθών και υπηρεσιών. Αυτές τις ημέρες, με πρωτοβουλία των σωματείων εργαζομένων του Δήμου μας, συλλέγονται οι αιτήσεις για την έκδοση αδειών εισόδου στον ΠΟΝ, ώστε σύντομα όλοι οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν τα προνόμια του μέλους».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ